Vinckier bvba

Openingsuren

Maandag 21/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 25/10 Na afspraak
Zaterdag 26/10 Na afspraak
Zondag 27/10 Gesloten

Info

Als je op zoek bent naar een professionele en kwalitatief sterke firma voor het plaatsen / vervangen / renoveren van uw ramen, deuren, poorten, veranda's en rolluiken is BVBA Vinckier uit Lichtervelde een echte aanrader.

Met meer dan 30 jaar ervaring is deze firma een ideale referentie als het op vakmanschap en afwerking aankomt. 

 

Vinckier bvba

De laatste 30 jaar heeft de tijd uiteraard niet stilgestaan. Door tal van vernieuwingen en innovaties op het vlak van materialen, plaatsingstechnieken en service op de voet op te volgen is Vinckier een gedegen firma met veel ervaring en know-how.

Al 3 generaties lang is dit familiebedrijf aanwezig op de bouwmarkt en wordt er steeds professioneel en kwalitatief tewerk gegaan. Door al deze ervaring bent u bij Vinckier bovendien zeker van een goede service.
 

Samenwerking met Profel

Uw droomveranda, die is slechts een bespreking van je verwijderd! Doordat Vinckier samenwerkt met Profel, kunnen zij hun klanten een uitstekende kwaliteit en service aanbieden. De veranda's zijn steeds uit de best mogelijke materialen vervaardigd en staan garant voor decennia plezier. 

Alles kan op maat gemaakt en geleverd worden.
 

Ramen, deuren, rolluiken, sectionale poorten en vliegenramen

Ook ramen en sectionale poorten kunnen bij Vinckier BVBA verkregen worden.

Hebt u in de zomer vaak last van irritante vliegen in uw keuken of woonkamer? Deze firma bouwt bovendien vliegenramen op maat!
Kunt u maar moeilijk de hitte buitenhouden op warme dagen? Ook voor de zon hebben zij een oplossing: zonneweringen! 

Hebt u vragen of wenst u een offerte te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op met dit professioneel bouwbedrijf!

Ligging en routebeschrijving