Openingsuren

Maandag 29/11 18:00 - 21:00
Dinsdag 30/11 18:00 - 21:00
Woensdag 01/12 13:00 - 18:00
Donderdag 02/12 18:00 - 21:00
Vrijdag 03/12 18:00 - 21:00
Zaterdag 04/12 10:00 - 12:00
Zondag 28/11 GeslotenGesloten

Info

​​​​​'t Spoeltje Lichtervelde

Soms gebeurt het onvermijdelijke en hebt u ongewild een scheur of mankement in uw favoriete kledingstuk gemaakt. Je kinderen zijn net iets te actief aan het ravotten geweest in hun nieuwe outfit, waardoor deze hier en daar al wat slijtage vertoont. Of je kocht net een schitterende broek, maar merkt bij thuiskomst dat deze nog te lang is om perfect te passen.

​​Waar uw favoriete kleding in veel gevallen verloren en gedoemd is om in de kledingcontainer te belanden, kan 't Spoeltje je helpen om ze weer in haar oude glorie te herstellen of een retouche uit te voeren.
 

Retouches

't Spoeltje, gelegen in de Mosselstraat in Lichtervelde is gespecialiseerd in alle vormen van retouches van uw kledij. Die worden met de grootste precisie en veel ervaring voor u uitgevoerd. Het grote voordeel van 't Spoeltje is dat U de afgewerkte kledijstukken ook snel terug kan ophalen.
Tevens kan U bij 't Spoeltje terecht voor allerhande herstellingen en modieuze veranderingen aan uw kledingstukken.
 

Versmallen / verkorten / herstellen

Daarnaast is Nele van 't Spoeltje een ervaren naaister en kan u beroep doen op haar kunnen voor het versmallen of verkorten van uw broeken of rokken, vervangen van ritsen, plaatsen van knopen of knoopjes, ...

Als u dus iets van kledij of textiel hebt waar nog werk aan is, dan is 't Spoeltje een zeer handig adres, waar er met grote passie en precisie tewerk wordt gegaan!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/