Delicatessen Chris

Openingsuren

Maandag 23/09 Gesloten
Dinsdag 24/09 08:30 - 18:00
Woensdag 18/09 08:30 - 18:00
Donderdag 19/09 08:30 - 18:00
Vrijdag 20/09 08:30 - 18:00
Zaterdag 21/09 08:30 - 17:00
Zondag 22/09 Gesloten

Info

Delicatessen Chris

Voor een zéér ruim aanbod aan diverse voedingswaren, steeds van een uitstekende versheid en kwaliteit, moet je bij Delicatessen Chris in Lier zijn. De klemtoon ligt bij deze delicatessezaak op verse producten. Tweemaal per week wordt de vroegmarkt bezocht om met de versgekochte ingrediënten aan de slag te gaan om de lekkerste gerechten te bereiden.
 

Bereide gerechten en desserts

Als delicatessezaak ligt de basis bij lekkere, smakelijke gerechten om mee te nemen. Zo bespaar je jezelf heel wat werk in de keuken en ben je toch zeker van de beste kwaliteit. Denk maar aan hun overheerlijke dagschotels, hemelse rijstpap, lekkere dagverse soep, huisbereide pasta’s en lasagne en tiramisu zoals je hem nog nooit gegeten hebt!
De liefhebbers van kip aan het spit bedient deze zaak ook op hun wenken: je kan er een versgebakken braadkip aankopen om heerlijk van te smullen.
 

Brood en charcuterie

Naast gerechten kan je bij Delicatessen Chris ook terecht voor vers brood, belegde broodjes en een uitgebreid gamma aan charcuterie. Huisbereide slaatjes, een ruim aanbod aan kazen en een goed gevulde koeltoog waaruit u uw keuze kunt maken zijn allemaal troeven van deze handelaar.
 
Drink je graag een wijntje bij je maaltijd? Maak dan zeker je keuze uit de selectie aan kwaliteitsvolle wijnen in de winkel!
 

Traiteur - ook voor feesten en speciale gelegenheden

Als je een feestje (communiefeest, lentefeest, trouwfeest, verjaardagsfeest, …) hebt gepland en je bent er nog niet uit wat je je gasten gaat serveren, kan Delicatessen Chris u bijstaan om de nodige inspiratie te vinden. Met een brede waaier aan mogelijkheden staat deze zaak garant voor een geslaagde feest of evenement op culinair gebied.
Kaasschotels, koude buffetten, ontbijtmanden, geschenkmanden en nog veel meer zijn te vinden in de winkel in Lier.
 
Breng dus gauw een bezoekje aan deze handelaar en ontdek de heerlijke smaken die deze traiteur op uw bord tovert!
 
 
 

Ligging en routebeschrijving