Wij zijn met jaarlijks verlof van 1 augustus tot en met 15 augustus. Vanaf dinsdag 16 augustus zijn we terug open!

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 07:00 - 15:00
Dinsdag 16/08 07:00 - 15:00
Woensdag 17/08 07:00 - 15:00
Donderdag 18/08 07:00 - 15:00
Vrijdag 19/08 07:00 - 15:00
Zaterdag 20/08 Gesloten
Zondag 21/08 Gesloten

Info

De lekkerste broodjes bestel je bij Vackbar

Vackbar is onze gezellige broodjesbar die je kunt vinden in de Antwerpsestraat 101 in Lier. We maken verse belegde en warme broodjes, ook slaatjes, snacks en warme maaltijden staan bij ons op het menu. Je kunt bij ons al terecht van 7u in de ochtend. 
 

Belegde broodjes

Iedereen kent wel het gekende smos broodje, ook wij hebben dit broodje in ons aanbod en daarnaast bieden we de martino met augurk, ui en martinosaus, broodje gezond met verse groenten, club kip, broodje met gerookte zalm en ui en nog veel meer belegde broodjes aan. 
 

Warme broodjes

De ruime keuze uit het assortiment warme broodjes gaat van Bicky burgers en broodje curryworst tot heerlijke panini's met hesp, kaas of zalm. Onze specialiteit van het huis is een Bragetti. Dit is een broodje gevuld met spaghetti.
 

Broodje van de maand

12 Keer per jaar bereiden we een speciaal broodje van de maand. Dit kan variëren van koude tot warme broodjes met telkens verse groenten, afwisselend met kip of vlees. Ook een vegetarisch broodje komt zeker aan bod. Dit broodje kan je verkrijgen aan een voordelige prijs.
 

Slaatjes

Je kan bij Vackbar lekkere gezonde slaatjes bestellen. We hebben een selectie gemaakt van slaatjes natuur, met kip of met vis. Er is voor elk wat wils in onze broodjesbar. 
 

Snacks

In onze snackbar vind je tal van lekkers zoals croissants, een Mexicano of een koude boulet. Onze croque uit het vuistje is één van de favoriete snacks van onze klanten. 
 

Warme maaltijden

Voor de grotere honger kan je bij Vackbar smullen van onze beroemde spaghetti bolognaise, croques en onze dagverse soep. 
 

Online eten bestellen

Bestel makkelijk online je favoriete maaltijd met onze gratis bestel-app. Download Vackbar via Google Play of in de Apple Store en geniet van de lekkerste broodjes, krokante snacks, warme panini's of gezonde slaatjes. Onze dagsoep of andere warme gerechten kan je ook op voorhand bestellen. Welke is jouw favoriet? https://shop.easyorderapp.com/vackbar/nl

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Vackbar

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Vackbar een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond