Bouwverlof

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 08:30 - 16:30
Dinsdag 30/04 08:30 - 16:30
Woensdag 01/05 08:30 - 16:30
Donderdag 25/04 08:30 - 16:30
Vrijdag 26/04 08:30 - 16:30
Zaterdag 27/04 GeslotenGesloten
Zondag 28/04 GeslotenGesloten

Info

Lauwers Natuursteen te Lille specialiseert zich voornamelijk in maatwerk van keukenwerkbladen, maar kan u ook op maat gemaakte andere materialen leveren in graniet, composiet of keramiek, vervaardigd in eigen atelier. Indien gewenst kan Natuursteen Lauwers ook instaan voor het leveren en plaatsen.
 

Graniet

Natuursteen Lauwers vervaardigt interieurstukken uit graniet, welk een verzamelnaam is voor een aantal harde gesteenten. Deze worden gewonnen in steengroeven en daarna verder verwerkt tot een product op maat van de klant. Graniet  is een bijzonder hard en slijtvast gesteente. Bovendien is het goed bestand tegen vuil, makkelijk te onderhouden en ook nog eens vorstbestendig. Graniet kan dus zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden.
 

Composiet

Het bedrijf uit Lille werkt ook met composiet, dit is samengesteld uit harsen en graniet- of kwartsgranulaten. Composiet is een ideaal oppervlak voor keukens, badkamers en wandbekleding. Bovendien is het verkrijgbaar in talloze kleurschakeringen die die zeer veel decoratiemogelijkheden bieden. Zo kan u dit kleurvaste, waterdichte, hygiënische en onderhoudsvriendelijk materiaal helemaal naar uw wens laten maken tot een product op maat.
 

Keramiek

Natuursteen Lauwers zal u ook graag voorzien van een keramische werkblad, de nieuwste innovatie in de keuken. Naast werkbladen is keramiek ook geschikt als wandbekleding. Contacteer het natuursteenbedrijf in Lille en ontdek de voordelen van keramiek zelf.

Ligging en routebeschrijving