Van Laer - Eyskens bv

Openingsuren

Maandag 23/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 24/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Info

Van Laer - Eyskens bvba is een schrijnwerkerij met meer dan 20 jaar ervaring. Het bedrijf, gelegen te Lille, koopt op jaarlijkse basis persoonlijk de nodige eik voor het vervaardigen van meubels op maat. De schrijnwerker selecteert het hout rechtstreeks uit de bossen van Frankrijk. Vanuit de zagerij tot eindproduct worden parketvloeren, binnendeuren, meubels op maat en trappen op eigen houtje vervaardigd. Zowel het verzagen, drogen, al het maatwerk en de afwerking alsook de plaatsing voorziet Van Laer - Eyskens zelf.

 

Houten vloeren

Op zoek naar een geschikte vloerbekleding voor de woonkamer, salon of slaapkamer? Een houten vloer van Van Laer – Eyskens brengt gegarandeerd warmte en sfeer in uw woning.

 

Houten trappen

Als specialist in hout, kunnen trappen niet ontbreken in het gamma van Van Laer - Eyskens. Een trap is een fundamenteel deel van uw woning en verdient extra aandacht dankzij maatwerk. Houten trappen in huis voelen altijd warm aan en vangen bovendien ook veel minder stof en vuil.

 

Maatkasten hout

Voor het optimaal benutten van alle ruimtes binnen uw woning zijn inbouwkasten de oplossing, net zoals dressings zijn voor het opbergen van uw garderobe. Van Laer - Eyskens bespreekt samen met u uw verwachtingen, zo wordt uw kast op maat naar uw wens ingedeeld en ontworpen. De maatkasten van Van Laer – Eyskens zijn gegarandeerd een aanwinst voor uw interieur.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Van Laer - Eyskens bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond