Openingsuren

Maandag 11/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 12/12 ... - ...13:00 - 18:00
Woensdag 13/12 ... - ...13:00 - 18:00
Donderdag 14/12 ... - ...13:00 - 18:00
Vrijdag 15/12 ... - ...13:00 - 18:00
Zaterdag 09/12 ... - ...13:00 - 18:00
Zondag 10/12 ... - ...14:00 - 17:00

Info

Euro Cash in Linter: uw specialist in keukens, badkamers en dressings voor elk budget.
 

Moderne hoogglans keukens

Fan van een stijlvolle en moderne look-and-feel? Bij Euro Cash spelen ze met strakke lijnen om uw ruimte om te toveren tot een unieke leefruimte. Naast hoogglans beschikt de specialist over een ruim assortiment van fronten waar u de keuze uit heeft. De bijpassende elektrotoestellen van de beste merken en overige accessoires worden volledig afgestemd op de rest van het interieur.

Qua functionaliteit scoren deze keukens zeer goed. Van extra diepe lades met alle mogelijke lade- en kastsystemen, met geruisloze sluitsystemen, tot grote werkvlakken in alles soorten materiaal, alles is mogelijk.
 

Badkamercomfort met pit

Het ruime gamma aan badkamermeubels, gecombineerd met jarenlange ervaring en vakkennis, leveren een oneindig aantal mogelijkheden op voor ultieme badkamercomfort. Steeds wordt er vertrokken vanuit de wensen en noden van het hele gezin, gecombineerd met de gewenste stijl. Zo wordt een gebruiksvriendelijke badkamer op maat gemaakt.
 

Dressings: uw stijlvolle comfort

Een dressing doet dienst om spullen in op te bergen, zodat uw huis niet rommelig is. Daardoor zijn er twee dingen van belang bij de aanschaf van een nieuwe dressing. Ten eerste moet deze er zelf mooi uit zien en bij de rest van het interieur passen. Ten tweede moet er genoeg opbergruimte zijn. Hoe meer spullen er in de dressing passen, hoe meer comfort en rust u in uw woning creëert. Euro Cash belooft u een dressing volledig op maat van uw wens en huidig interieur.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Euro Cash bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond