De Knappe Woef

Openingsuren

Maandag 05/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 06/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 04/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Hondenkapsalon de knappe woef

Woon je in de buurt van Linter? Heb je een hond of ander huisdier en ben je op zoek naar een hondenkapsalon dat jouw huisdier met veel zorg en kwaliteit behandelt? Dan is Hondenkapsalon de knappe woef, gelegen te Langstraat 93 te Neerhespen, de ideale plaats voor jou. Wij beschikken niet alleen over onvoorwaardelijke liefde voor honden en andere huisdieren, maar beschikken ook over de nodige ervaring. Bij ons mogen jij en je viervoeter rekenen op kwaliteit. 
 

Hondenverzorging

Bij de verzorging van jouw hond komt veel kijken. De hond kan genieten van een basisverzorging zoals oa het borstelen, kammen, nageltjes of hondenpedicure, wassen en föhnen. Daarnaast bieden wij nog extra speciale diensten aan. Indien de hond last heeft van klitten, teken of vlooien zullen wij deze met veel zorg voor jouw hond verwijderen. Bij het wassen houden wij bovendien ook rekening met de kans op huidirritatie bij bepaalde soorten honden zoals o.a. Plukhonden. 
 

Verzorging van andere dieren

Naast de verzorging van honden bieden wij ook een kwaliteitsvolle verzorging aan bij andere dieren. Zo verzorgen wij ook de nagels van katten en konijnen en en borstelen we ze zodat ze er weer mooi uitzien. 
 

Puppygewenning

Het is niet altijd gemakkelijk om een hond te borstelen, wassen en te verzorgen. Vaak zijn honden bang voor water, warme lucht of de geluiden die gebruikt moeten worden. Het is dus van groot belang dat jouw hond zo snel mogelijk gewoon wordt aan deze prikkels. Daarom bieden wij onze speciale puppygewenning aan. Puppy gewenning is gratis tot 4 maanden en duurt ongeveer een half uurtje. Zo wordt jouw puppy tijdens dat half uurtje geborsteld/gekamd, de droger wordt eens aangezet om je puppy gewoon te laten worden aan de geluiden enz.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Hartige welkom voor hond en baas... 9,3 Review door: Arnaud
Ben heel tevreden, zorg super vo... 9,5 Review door: Patrick
EEN HEEL VRIENDELIJKE DAME WAAR... 9,5 Review door: Erna
Bij trimsalon "De Knappe Woef" w... 9,5 Review door: Michel
Altijd zeer tevreden.... 9,1 Review door: Gerda
Donia van DE KNAPPE WOEF soignee... 9,5 Review door: Hilde