Oude Abdij Lo

Openingsuren

Maandag 24/01 08:00 - 22:00
Dinsdag 18/01 08:00 - 22:00
Woensdag 19/01 08:00 - 22:00
Donderdag 20/01 08:00 - 22:00
Vrijdag 21/01 08:00 - 22:00
Zaterdag 22/01 08:00 - 22:00
Zondag 23/01 08:00 - 22:00

Info

In het pittoreske Lo vindt u het hotel Oude Abdij. Het hotel is voor iedereen toegankelijk en beschikt over 60 ruime kamers met eigen badkamer.
 

Ruim Hotel te Lo

Het zeer ruime hotel biedt haar gasten de keuze uit maar liefst 60 kamers. Alle kamers in Oude Abdij zijn uitgerust met een eigen badkamer met bad en/of douche. Verder is er ook steeds gratis wifi verkrijgbaar. Maak u ook geen zorgen over de bereikbaarheid: het hotel beschikt over een ruime private parking waar u volledig gratis kunt parkeren. Voor zij die met de tweewieler komen is er ook een ruime fietsstalling voorzien.

Start de dag met een goed ontbijt en kom na uw daguitstap terug om een heerlijk, uitgebreid en gevarieerd avondmaal aan te treffen! Deze worden voorzien wanneer het u uitkomt, zodat uw activiteiten niet onder tijdsdruk komen te staan. Ten slotte kan u ook nog lekker komen ontspannen met een drankje in de bar of in een van de knusse zithoeken.

Komt u met een groep of school? Dan zijn er bijzondere arrangementen waar u op kan rekenen. Speciaal voor scholen beschikt Oude Abdij over een tweede gebouw met 24 ruime kamers (4 tot 6 personen) en een aparte eetzaal en ontspanningszaal voor de kinderen.
 

Feestzalen te huur

Aan hotel Oude Abdij kan u enkele aparte zalen vinden. Er zijn twee grote zalen en één kleinere zaal aanwezig. U kan deze huren voor gelegenheden zoals verjaardagsfeesten, communies, jubileums, recepties, rouwmaaltijden en tal van andere gelegenheden. Dit kan volgens een aangepaste formule aan de hand van uw wensen en budget. Er zijn enkele suggestiemenu’s waar u inspiratie uit kan halen, maar op aanvraag kunnen deze gewijzigd worden.
 

Randactiviteiten: fietsen, wandelen, cultuur, Plopsaland…

In de buurt van het hotel kan u gaan fietsen en wandelen. Lo is namelijk een prachtige, rustige streek. Naast een rustige dorpse en natuurlijke sfeer zit er echter ook heel wat historisch belang in de omliggende velden: op meerdere hiervan vonden namelijk belangrijke veldslagen plaats in de twee wereldoorlogen.  

De kleinsten zullen in de mooie streek zeker ook hun plaatsje ook vinden met Plopsaland, Bellewaerde en diepenpark Zonnegloed vlakbij. Lo biedt de ideale locatie voor een rustige vakantie met de perfecte afwisseling tussen natuur en amusement.
 
Bezoek Oude Abdij zeker bij een vakantie of weekendje weg in eigen land. Het hotel is voorzien van een lift waardoor al de kamers makkelijk te bereiken zijn. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/