Openingsuren

Maandag 08/03 GeslotenGesloten
Dinsdag 09/03 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Woensdag 10/03 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Donderdag 11/03 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Vrijdag 12/03 10:00 - 18:00... - 18:00
Zaterdag 13/03 10:00 - 18:00... - 18:00
Zondag 14/03 Gesloten... - 18:00

Info

À Propos Wooncultuur

De inrichting van een woning is net datgene wat ze uniek maakt. Dat weten ze bij À propos in Lochristi maar al te goed en daarom gaan ze hun klanten de mooiste meubelcollecties en woonaccessoires aanbieden. De persoonlijke begeleiding in de ruime toonzaal bij het uitzoeken van uw ideale wooninrichting, gepaard aan kwaliteitsvolle producten en stijlvolle meubelen, maken dat deze zaak zeker en vast iets in zijn assortiment heeft dat u wel kan bekoren!
 

Meubelen voor binnen en buiten

À propos biedt haar klanten een ruim assortiment aan meubelen en woonaccessoires voor zowel binnen als buiten. Een gezellige avond in uw salon doorbrengen, of gezellig op uw buitenterras? Dan kan je relaxen op de nieuwe meubelen die u bij À propos aangekocht hebt, steeds gekenmerkt met een eigentijdse en stijlvolle look. Bovendien zijn alle meubelen en inrichtingen van de hoogste kwaliteit, zodat u er jaren later nog steeds plezier aan kunt beleven.
 
Naast meubelen vindt u er ook tal van woonaccessoires, zoals glazen en kaarsen, en alles voor in de keuken en badkamer. Voor het volledige aanbod kunt u steeds een bezoekje brengen aan de toonzaal of op de website, www.a-propos.be .
 
Als u zich niet wilt verplaatsen naar de vestiging in Lochristi maakt deze handelaar het je nog makkelijker: op de website is er ook een webshop, dus je kan vanuit het gemak van je eigen woning uw nieuwe meubels en accessoires bestellen.
 

Service op maat

Met een grote keuze aan kwaliteitsproducten is het maar normaal dat er ook een kwaliteitsservice aan gekoppeld is. De medewerkers in deze winkel staan steeds voor u klaar om u bij te staan met al uw vragen en opmerkingen, maar ook voor u persoonlijk te begeleiden en te adviseren bij het kiezen van uw ideale meubilair.
 
Heeft u nog vragen? Spring dan gerust eens binnen in de winkel of neem een kijkje op hun website voor meer informatie. Hou zeker ook de Facebook-pagina van À Propos in het oog – zo blijft u op de hoogte van alle acties en nieuwtjes over de zaak!

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

Schott Zwiesel promo

Nog tot eind maart is er korting op meerdere sets van Schott Zwiesel glazen. Ontdek ze nu in onze webshop!

Open bijlage

20% korting op MAGS

Heerlijk relaxen in de modulaire sofa Mags of Mags Soft van Hay, deze kan in vaste sofa, of in eender welke opstelling dankzij de losse modules.

Nu geniet je tot en met 30 april 2021 van 20% korting op je nieuwe MAGS sofa !

Open bijlage

Bestek van Alessi

Nog op zoek naar een prachtig en origineel bestek?

Alessi heeft voor elk wat wils! Je kan nu verschillende besteksets aan hoge kortingen vinden, zowel in onze showroom als in de webshop!

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder mooie winkel... 9 Review door: Leander
Leuk aanbod... 10 Review door: Arlet
Prettige feesten en tot ziens !... 10 Review door: Johan
Fijne Eindejaarsdagen en een hoo... 10 Review door: Micheline