Openingsuren

Maandag 27/03 Gesloten
Dinsdag 28/03 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Woensdag 29/03 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Donderdag 30/03 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Vrijdag 31/03 10:00 - 18:00
Zaterdag 01/04 10:00 - 18:00
Zondag 02/04 Gesloten

Info

À Propos Wooncultuur

De inrichting van een woning is net datgene wat ze uniek maakt. Dat weten ze bij À propos in Lochristi maar al te goed en daarom gaan ze hun klanten de mooiste meubelcollecties en woonaccessoires aanbieden. De persoonlijke begeleiding in de ruime toonzaal bij het uitzoeken van uw ideale wooninrichting, gepaard aan kwaliteitsvolle producten en stijlvolle meubelen, maken dat deze zaak zeker en vast iets in zijn assortiment heeft dat u wel kan bekoren!
 

Meubelen voor binnen en buiten

À propos biedt haar klanten een ruim assortiment aan meubelen en woonaccessoires voor zowel binnen als buiten. Een gezellige avond in uw salon doorbrengen, of gezellig aan tafel op uw buitenterras? Dan kan je relaxen op de nieuwe meubelen die u bij À propos aangekocht hebt, steeds gekenmerkt met een eigentijdse en stijlvolle look. Bovendien zijn alle meubelen en inrichtingen van de hoogste kwaliteit, zodat u er jaren later nog steeds plezier aan kunt beleven.
 
Naast meubelen vindt u er ook tal van woonaccessoires, zoals glazen en kaarsen, en alles voor in de keuken en badkamer. Voor het volledige aanbod kunt u steeds een bezoekje brengen aan de toonzaal of op de website, www.a-propos.be .
 
Als u zich niet wilt verplaatsen naar de vestiging in Lochristi maakt deze handelaar het je nog makkelijker: op de website is er ook een webshop, dus je kan vanuit het gemak van je eigen woning uw nieuwe meubels en accessoires bestellen.
 

Service op maat

Met een grote keuze aan kwaliteitsproducten is het maar normaal dat er ook een kwaliteitsservice aan gekoppeld is. De medewerkers in deze winkel staan steeds voor u klaar om u bij te staan met al uw vragen en opmerkingen, maar ook voor u persoonlijk te begeleiden en te adviseren bij het kiezen van uw ideale meubilair.
 
Heeft u nog vragen? Spring dan gerust eens binnen in de winkel of neem een kijkje op hun website voor meer informatie. Hou zeker ook de Facebook-pagina van À Propos in het oog – zo blijft u op de hoogte van alle acties en nieuwtjes over de zaak!

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van A Propos nv

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je A Propos nv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Top winkel :) vriendelijke mense... 10 Review door: Nancy
Doe zo verder mooie winkel... 9 Review door: Leander
Leuk aanbod... 10 Review door: Arlet
Prettige feesten en tot ziens !... 10 Review door: Johan