Algemeen Schrijn- en Timmerwerk Jan Kint bv

Info

Heeft u een vakman nodig voor uw renovaties of nieuwbouw? Neem dan contact op met Jan Kint. De bvba is gespecialiseerd in timmer-, schrijn-, en dakwerken. Voor een houtskelet, dakconstructies of houten tuinhuis kan u bij het Gentse bedrijf uit Lochristi terecht. Ook de doe-het-zelvers vinden bij Jan Kint een bouwpakket.
 

Houtskelet

Met Oregon hout wordt er voor u een houtskelet gebouwd. Oregon hout is van zeer goede kwaliteit waardoor u geen schrik moet hebben voor rottingen. Met een computergestuurd systeem wordt het hout op maat gezaagd. Zo is elke centimeters correct en zal het eind resultaat zijn zoals het vooraf samen is vastgelegd. Jan Kint bvba verzorgd ook de afwerking van de werken voor u.
 

Timmer- en dakwerken

Nood aan een (nieuw) dak boven uw hoofd? Laat dan de bouwwerken over aan Jan Kint bvba. De werkmannen zijn gespecialiseerd in dakwerken allerhande. Een klassieke of moderne dakpan met dakgoten worden voor u naar perfectie gelegd. Heeft u een plat dak dan kan u ook deze laten leggen door het team van Jan Kint bvba. Zo kan iedereen genieten van een dak boven op hun woning dat de regen uit huis houdt.

Laat uw verbouwing, nieuwbouw, bijbouw, houtskelet verzorgen door Jan Kint bvba. Contacteer hun voor extra informatie.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief