Banden Redant Carwash bv

Info

Banden Redant Carwash bv

 

Wie zijn we?

Deel van het grootst en snelst groeiende netwerk van bandenspecialisten in banden en velgen van België. In hartje Lochristi kan u terecht in één van onze zes vestigingen voor banden voor alle soorten voertuigen. Wij zorgen voor bandenadvies dat merkonafhankelijk is en geven zo het advies dat het best bij u past. En dat onderscheid ons van de rest. Bij Banden Redant Carwash kan u terecht voor banden van alle merken voor personenwagens, vrachtwagens, land- en wegenbouwvoertuigen, moto's en meer. 
 

Diensten en assortiment

Voor een klein of groot onderhoudt kan u ook terecht bij ons. Of het nu een Opel, Volkswagen, Peugeot of ander merk is, wij zorgen dat uw auto, ongeacht het merk volgens het onderhoudsschema van uw auto wordt nagekeken. Dankzij de europese wet Monti blijft uw fabrieksgarantie doorlopen.
Bij een klein onderhoud controleren wij uw batterij, de remmen, de schokdempers en vervangen wij de olie. Bij een groot onderhoud nemen we al deze bovenstaande punten voor onze rekening en controleren we de auto-onderdelen en vervangen we deze indien nodig. Uiteraard, altijd in overleg en met uw toestemming. Want bij ons komt u nooit voor een verrassing te staan.
Indien u alvast op zoek wil gaan naar de banden van uw keuze, kan u een kijkje nemen in ons gamma met onze bandenzoeker. Zo kan u de perfecte banden voor uw voertuig zoeken.
 

Velgen kopen

Droomde u altijd van nieuwe velgen? Bij Banden Redant kan u online lichtmetalen velgen kiezen voor uw auto. Of wil u een volledige kit waar u zowel banden als velgen mee heeft? Dat kan allemaal. En dat voor alle soorten auto's.  Neem zeker en vast eens een kijkje tussen onze velgen
 

Nog vragen?

Moest u nog vragen hebben rond uw banden, auto of eender wat kan u ons altijd contacteren. Dit kan via ons contactformulier op onze website of via het telefoonnummer 09 337 07 71. Wij proberen u zo snel mogelijk verder te helpen met professioneel advies. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Banden Redant Carwash bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond