Openingsuren

Maandag 27/05 09:00 - 18:00
Dinsdag 28/05 09:00 - 18:00
Woensdag 29/05 09:00 - 18:00
Donderdag 30/05 09:00 - 18:00
Vrijdag 31/05 09:00 - 18:00
Zaterdag 01/06 09:00 - 18:00
Zondag 02/06 09:00 - 12:00

Info

Bandenservice en specialist Banden Redant Carwash Lochristi

Wie zijn we? Wij zijn één van de grootste en snelst groeiende met specialiteit in banden en velgen. 
In 2001 werd Banden Redant in Locristi opgericht in de nieuwe industriezone 'Lozen Boer'.
In Lochristi tellen we al 6 vestigingen waar je terecht kan voor bandenadvies.
We zijn merkonafhankelijk, dit wil zeggen dat we alle auto merken kunnen verder helpen, zo kunnen we jou het juiste en beste advies geven.
En dat onderscheidt ons van de rest. Bij Banden Redant Carwash kan u terecht voor banden van alle merken voor personenwagens, vrachtwagens, land- en wegenbouwvoertuigen, moto's en meer. 
 

Diensten en assortiment gaande van bandenwissels tot onderhoud en batterijen vervangen

Voor een klein of groot onderhoud kan u ook terecht bij ons. Of het nu een Opel, Volkswagen, Peugeot of ander merk is, wij zorgen dat uw auto, ongeacht het merk volgens het onderhoudsschema van uw auto wordt nagekeken. Dankzij de Europese wet Monti blijft uw fabrieksgarantie doorlopen.
Bij een klein onderhoud controleren wij uw batterij, de remmen, de schokdempers en vervangen wij de olie. Bij een groot onderhoud nemen we al deze bovenstaande punten voor onze rekening en controleren we de auto-onderdelen en vervangen we deze indien nodig. Uiteraard, altijd in overleg en met uw toestemming. Want bij ons komt u nooit voor een verrassing te staan.
Indien u alvast op zoek wil gaan naar de banden van uw keuze, kan u een kijkje nemen in ons gamma met onze bandenzoeker. Zo kan u de perfecte banden voor uw voertuig zoeken.
Ook kan je bij ons terecht voor het vervangen van de batterij als ook de remblokken en remschijven.
 

Velgen kopen

Droomde u altijd van nieuwe velgen? Bij Banden Redant kan u online lichtmetalen velgen kiezen voor uw auto. Of wil u een volledige kit waar u zowel banden als velgen mee heeft? Dat kan allemaal. En dat voor alle soorten auto's.  Neem zeker en vast eens een kijkje tussen onze velgen. 
 

Waar is Banden Redant Carwash terug te vinden? 

We zijn makkelijk te bereiken en zijn gelegen naast de Antwerpsesteenweg. Dit is een 5- tal minuten van de afrit Locristi-Beervelde-Wetteren.
 

Hoe of waar kan je een afspraak maken?

Je wilt een afspraak maken? Dit kan je telefonisch doen of online en dit voor zowel je banden als je onderhoud
 

Ligging en routebeschrijving