Bloemen en planten - De Puyenbrug

Openingsuren

Maandag 26/02 Gesloten
Dinsdag 27/02 08:00 - 19:00
Woensdag 28/02 08:00 - 19:00
Donderdag 29/02 08:00 - 19:00
Vrijdag 23/02 08:00 - 19:00
Zaterdag 24/02 08:00 - 19:00
Zondag 25/02 08:00 - 18:00

Foto’s

Info

Koop mooie bloemen en planten bij De Puyenbrug

Wij, bij De Puyenbrug, bieden je een grote keuze aan van planten, bloemen, potgrond tot zelfs treinbielzen en brandhout. Daarnaast hebben we alle materialen in huis voor de algemene tuinaanleg. 
 

Planten

In ons tuincentrum kan je zowel buiten- als binnenplanten kopen. Wij hebben een grote selectie gemaakt uit kamerplanten, vetplanten, cactussen, enz. Voor buiten in je tuin hebben we tuinplanten zoals siergrassen, groenblijvende vaste planten, bladplanten, ... 
 

Bloemen

Kleurrijke bloemen brengen een gezellige sfeer met zich mee. Al zeker wanneer jij je bloemen bestelt bij De Puyenbrug. We maken ook prachtige bloemstukken voor elke gelegenheid. Neem ook zeker een kijkje in ons assortiment aan snijbloemen en voorjaarsbloemen. 
 

Binnen- en buitenpotten

We hebben potten voor bloemen en planten in diverse maten. Denk maar aan bloempotten voor binnen, hangpotten, plantenschalen en vazen en kruiken. Moderne bloembakken zitten ook steevast in ons assortiment. 
 

Potgrond, boomschors en meststoffen

Voed je bloemen en planten met natuurlijke grondstoffen. Dit kan met de potgrond die je koopt in ons tuincenter. Welke meststof is geschikt voor jouw plant? Vraag gerust ons advies, wij helpen je graag verder. Ben je het beu om onkruid te zien in je tuin, kies dan voor boomschors. Grove schors is het meest populair omwille van het mooie uitzicht, en fijne schors bedekt de bodem beter.
 

Treinbielzen en brandhout

Wij bieden je de eerste keuze aan treinbielzen in Oost-Vlaanderen. BIj ons vind je een ruim aanbod. Een treinbiels kopen, dat doe je het best bij De Puyenbrug. Beleef de koude wintermaanden in een warme omgeving want we hebben droog en proper brandhout aan topkwaliteit. Kom langs voor meer informatie.
 

Tuinmaterialen en tuinaanleg

Alles wat je nodig hebt voor de algemene tuinaanleg kun je bij ons vinden. Wij plaatsen afsluitingen, zorgen voor tuinbeplanting en grasmatten. Ook voor freeswerk, klepelmaaien en grond- en graafwerken kun je ons contacteren. Daarnaast hebben wij al het tuinmateriaal voorzien voor de doe-het-zelvers. Kortom hebben we alles in huis om je woning en tuin perfect af te werken. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bloemen en planten - De Puyenbrug een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond