De Slaapwinkel

Openingsuren

Maandag 24/01 13:00 - 18:15
Dinsdag 18/01 13:00 - 18:15
Woensdag 19/01 13:00 - 18:15
Donderdag 20/01 13:00 - 18:15
Vrijdag 21/01 13:00 - 18:15
Zaterdag 22/01 13:00 - 17:30
Zondag 23/01 Gesloten

Info

De Slaapwinkel Lochristi

Wie niet goed slaapt 's nachts, kan niet goed functioneren overdag. U kan uw fysieke en mentale gezondheid niet veel ergers aandoen dan uzelf geen goede rust gunnen. Daarom is er De Slaapwinkel, de winkel waar u terechtkan voor alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust! 
 

Kwaliteit en ervaring 

De Slaapwinkel is reeds 3 generaties lang een gevestigde waarde in Zaffelare te Lochristi. U kan hier terecht voor bedden, lattenbodems, matrassen, etc. Haar medewerkers helpen u de juiste keuze te maken voor uw eigen wensen i.v.m. slaapcomfort. De aangeboden producten zijn steeds van kwaliteitsvolle merken die bekend staan om een goede kwaliteit en lange levensduur. De Slaapwinkel verkoopt u alleen het beste materiaal op de markt! Naast het aanbieden van kwaliteitsvolle producten kan u ook een beroep doen op de slaapwinkel voor het herstofferen van uw oude stoelen en zetels. 
 

Service inbegrepen

Naast het aanbieden van kwaliteitsvol materiaal wordt ook het aanbieden van een zeer behulpzame en klantvriendelijke service bij De Slaapwinkel erg hoog in het vaandel gedragen. U kan steeds terecht bij haar medewerkers voor informatie en professionele begeleiding en advies bij uw aankoop.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet en rep u naar De Slaapwinkel: haar medewerkers staan alvast klaar om u verder te helpen! 

 Sepp Vanmarcke en M Line

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/