Info

Garage Van Acker nv is een familiebedrijf dat erkend hersteller en satelliet is voor Opel. Het bedrijf werd opgericht door Etienne Van Acker en zijn echtgenote Monique Bessems. Beide zonen, Tony en Koen, zijn de zaak komen versterken, waardoor de garage nu een echte familliezaak is geworden. 

 

De garage voor al uw noden

Garage Van Acker staat klaar om u verder te helpen met alle diensten die u maar van een garage kunt verwachten. Deze omvatten onder meer verkoop, onderhoud, herstellingen na een ongeval en het opkuisen van wagens. U kan bij Garage Van Acker terecht voor de aankoop van nieuwe of tweedehandswagens en onderdelen. Qua nieuwe wagens biedt Garage Van Acker het volledige Opel-gamma personen- en bedrijfswagens aan. Voor meer informatie en het volledige gamma kan u steeds terecht op de website 
 

De beste service

Bij Garage Van Acker kan u steeds terecht voor niet alleen kwaiteitsmateriaal, maar ook voor een vriendelijke, behulpzame dienstverlening. De medewerkers van Garage Van Acker staan altijd klaar om u met een glimlach te ontvangen en u verder te helpen met professioneel advies en antwoorden op al uw eventuele vragen. 

Heeft u nog vragen? Dan kan een bezoek aan de website van Garage Van Acker handig zijn. Vindt u nog niet wat u zoekt? Spring dan eens binnen in de garage. u vindt de zaak in de Kapiteinsstraat 29 te Lochristi. 


Garage Van Acker nv is ook gevestigd te Lokeren,

Dijkstraat 2a (tel: 09/342 83 10).

Ligging en routebeschrijving