Openingsuren

Maandag 04/12 10:00 - 18:00
Dinsdag 05/12 Gesloten
Woensdag 06/12 09:00 - 18:00
Donderdag 07/12 09:00 - 18:00
Vrijdag 01/12 09:00 - 18:00
Zaterdag 02/12 09:00 - 16:00
Zondag 03/12 Gesloten

Info

Kapsalon Cachet, niet zomaar een kapsalon

Ik ben Debora de uitbaatster van deze bloeiende zaak in Lochistri ik ben een energieke en positieve dame die haar tijd neemt om naar je wensen te luisteren en deze tot in de puntjes uit voert. 
Toen ik 15 jaar was kriebelde het al in mijn vingers om de mensen een me-time moment te bezorgen.
Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak mag je zeker zijn van een subliem resultaat. 
Ik ben gebeten door de schoonheidszorg en bied daarom ook verschillende behandelingen aan gaande van kleuringen, snit, hairextensions, permanent, keratinebehandeling, manicure, Gelish, gelnagels, rubberbase, Lashlift en nog heel wat andere zaken.
Als je denkt dat het daar stopt, dan heb je het mis! Zo kan je bij mij ook terecht om je haar thuis zelf optimaal verder te verzorgen met de kappersproducten die ik in het salon ook gebruik (Matrix). Je kan in de salon ook leuke juwelen terug vinden, met name oorbellen.
Iedereen is welkom vrouwen, heren en kinderen.
 

Ik droom van een lange bos haar! Extensions, wat houdt dat nu in?

Je kent het misschien wel, fijn haar of heel weinig volume? Of misschien wil je eens een andere look voor een speciale gelegenheid? Misschien is het altijd wel een droom geweest, zo een prachtige lange krullen? Dit kan je krijgen met extension. Sommige mensen denken dat deze schadelijk zijn voor je haar, maar niets is minder waar. Wil je graag meer te weten komen? Spring dan gerust even binnen voor vrijblijvend advies, zo kunnen we kijken wat er mogelijk is, hoeveel en hoelang de haren moeten zijn als ook welke kleur je graag wil hebben. 
Wij kleuren de extensions in het salon, dit is perfect mogelijk en niet schadelijk voor de extensions. Houd er rekening mee dat de extensions niet op dezelfde dag zullen kunnen geplaatst worden, meestal hebben wij deze niet op stok en personaliseren we deze al voor de gemaakte afspraak. 
Onze contact gegevens kan je hier terugvinden.
Ook voor het omhoog plaatsen van de extensions kan je hiervoor terecht bij kapsalon Cachet.
 

Een permanent of een keratine behandeling, wat moet ik nu kiezen? 

Zie jij door het bos de bomen niet meer? Weet je niet welke behandeling te kiezen of wil je nu het verschil weten, dus een permanent en een keratine? 
Wel, dit zijn 2 heel verschillende behandelingen.
Zo gaan we er bij een permanent voor zorgen dat je haar volume krijgt door middel van er krullen in te zetten, geen paniek, je krijgt er geen pluis van!
We kunnen samen met jou gaan kijken welke krul wens je hebt, gaande van afro krullen tot een Beach Waves dit zorgt er vaak voor dat we een stevige brushing kunnen gaan doen. Van een permanent kan je een 8 tal weken genieten.
In tegenstelling tot een keratine behandeling is deze afhankelijk van je haar type een 6 tot 9 maanden goed. Hiermee ga je de pluis uit je haar halen, je kan er ook voor kiezen om je krullen gedurende die periode niet te zien als je uit de douche komt, dan vallen deze mooi sluik naar beneden. Mocht je zelf graag krullen in je haar leggen dan is dit nog steeds mogelijk. Bij deze behandeling ziet je haar er glad en gezond uit.
Toch nog vragen over welke behandeling juist iets voor jou is en wil je nog meer voordelen te weten komen? Spring dan gerust even binnen dan neem ik graag de tijd om je verder te helpen!
 

Schoonheidssalon te Lochristi

Zalig, als je bij de kapper zit om je haar te laten doen en je kleur aan het inwerken is, dan kan je genieten van een manicure of dan kan je je gelnagels laten bijwerken of een nieuwe set laten plaatsen, dubbel zen! 
Zo moet je je geen 2 keer voor de afspraken te verplaatsen en zijn het 2 vliegen in 1 klap!
Wil je een afspraak inboeken? Dan kan je dit online doen via ons boekingsysteem.
We gebruiken de beste producten voor de beste kwaliteit te kunnen leveren, dit is o.a Neonail)
 

Huisparfums van Atelier Rebull

Wil jij een aangename geur in huis creëren? Dan ben je hier aan het juiste adres, zo hebben wij in ons gamma enkele producten van Atelier Rebull. 
Dit kan gaan van huisspray, geurkaarsen, geurstokjes,..
Zo kan je nagenieten van je zen moment in huis! Gegarandeerd vind je bezoek dit ook fijn! 
Vind je deze geuren zo fijn? Dan kan je ook nog het gamma douchegels bij ons terugvinden.
 

Onze juwelen van Pavie

Ben jij zot op juwelen en specifiek op oorbellen? Regelmatig hebben wij een nieuwe collectie van Pavie binnen die je kan komen bewonderen.
 

Wat vond ik het leukste moment in deze job? 

Natuurlijk zijn al mijn klanten goud waard en heb ik een goede band met hem. 
Jullie zo goed mogelijk verder helpen naar het gewenste resultaat dat is iets waar ik naar streef!
Maar wat ik het allerfijnste vind, is de vriendschappen die ik heb kunnen opbouwen met de klanten.
 

Omgeving en parkeren

Je kan Cachet terugvinden in een rustige straat (Kerkwegelakker 39, 9080 Lochristi) in het groen.
Parkeren kan je voor het salon op de oprit, mocht er geen plek meer zijn mag en kan je je verder op in de straat parkeren. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hair & Nails Exellent een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond