Openingsuren

Maandag 05/12 08:00 - 18:00
Dinsdag 06/12 08:00 - 18:00
Woensdag 07/12 08:00 - 18:00
Donderdag 08/12 08:00 - 18:00
Vrijdag 09/12 08:00 - 18:00
Zaterdag 03/12 09:00 - 12:00
Zondag 04/12 GeslotenGesloten

Info

DC Technics
Is de specialist in Oost-Vlaanderen voor het verkopen en leveren van professionele gereedschappen aan iedereen die het nodig heeft. Je vindt deze winkel nabij de afrit van E17 Lokeren, tussen Waasmunster en Beervelde.
Voor elke ondernemer uit het Waasland vind je bij DC Technics een uitgebreid aanbod van gereedschappen en machines van de kwalitatief betere merken voor de vakman.
De juiste werkkledij voor de juiste job is zeer belangrijk en daarom krijg je om de juiste keuze te maken een professionele begeleiding.
Een groot aantal PBM's is aanwezig bij DC Technics, de specialist in professioneel advies met een eigen hersteldienst.
Bij DC Technics vindt u reeds tientallen jaren alles voor de auto. Sinds 2009 vindt u hier eveneens alles voor de vakman en de industrie. Het gespecialiseerd personeel helpt u graag verder naar wat u zoekt in de winkel te Lokeren, want service en kwaliteit zijn hier prioriteit.

In-house hersteldienst
Defecte machines of toestellen worden eerst onderzocht en dan door een team, met een jarenlange ervaring, hersteld na akkoord van de klant.
Indien de herstelling van je boormachine of slijpschijf niet kan doorgaan, dan zal een professioneel team je ondersteunen en adviseren bij de aankoop van je kompressor of je haakse slijper.
Maak een afspraak of kom naar de winkel om je accuschroefboormachine te herstellen. 

Industrie en bouw
Heb je nood aan gassen om je werk goed uit te voeren, dan vind je het juiste gas bij DC Technics. Ook gas voor je gasbarbeque is te verkrijgen in de winkel.
Alle electrischemachines en accumachines van kwalitatief goede merken kan je kopen bij de specialist voor de professioneel in Lokeren.
Zoek je het juiste handgereedschap of een ladder die past bij jouw behoefte of een professionele steiger dan vind je dit alles bij DC Technics.
Alle toebehoren voor machines zoals slijpschijven en boren als frezen en ook ijzerwaren zoals betonijzer zijn te vinden in het uitgebreid aanbod voor de specialist.
Bouwspecialiteiten zoals een betonmolen en meetapparatuur als ook gereedschappen zijn netjes tentoongesteld in de winkel niet ver van Zele.
Benodigdheden voor de inrichting van je magazijn en materiaal voor de practische werking van je magazijn zijn makkelijk te vinden bij DC Technics.
Tevens is lasapparatuur en al de benogdheden om goed te lassen aanwezig in de winkel, vraag zeker aan het professioneel personeel om je te adviseren en begeleidien naar de juiste aankoop

Auto-onderdelen
Maken van een nummerplaat kan je bij DC Technics.
Heb je olie of additieven nodig voor je auto; ben je op zoek naar de juiste filter of ruitenwisser voor je wagen; wil je de juiste riem of verlichting kopen voor je voertuig kom dan langs in Dijkstraat te Lokeren.
Remblokken en remschijven, ook ontstekingskaarsen en alle toebehoren voor aanhangwagens en auto's staan in de rekken en zijn makkelijk te vinden.
Drukvetspuiten en smeermiddeldispensers zijn te koop.
Natuurlijk vind je alles voor spuit-en lakwerk om je wagen of fiets in een ander kleur te zetten, zijn te vinden in de rekken van de winkel voor elke professioneel en hobby-ist.
Een jerrycan van verschillende inhoud is steeds handig om te hebben.

Industriële schoonmaak
Elk product om je werkvloer proper te houden of materiaal om de ramen te lappen zijn te vinden in de ordelijk gerangschikte rekken met duidelijke aanduidingen.
Van hogedrukreinigers tot vaagborstels en van glaswas tot dieptereinigingsproduten vind je hier nabij de E17.
Heb je een vraag over schoonmaak, dan zal personeel je graag verder helpen.

Tuinbouw
Tuinbouwmachines en alle gereedschappen voor het bewerken van tuinen staan mooi geëtalleerd in de praktisch ingerichte winkel bij DC Technics.
Zoek je een spade of een kruiwagen dan stopt hier je zoektocht, kom gerust naar de winkel in Lokeren tussen Sint-Niklaas en Gent.

Werkkledij en PBM's
Bij DC Technics vind je werkkledij voor elke job van dakwerker tot betonboorder en van fabrieksarbeider tot schilder. Beroepen die goed moeten gezien worden voor de veiligheid zoals wegenwerkers vinden een uitgebreid aanbod van HI Vis kledij in de rekken.
Zelfs vlamvertragende kledij voor bijvoorbeeld lassers is te verkrijgen bij uw specialist in werkkledij.
Goede werkschoenen en waterdichte werkbotten en ook werklaarzen van alle maten staan netjes in de rekken op je voeten te wachten.
Ook bescherming tegen de regen vind je bij DC Technics in de Dijkstraat te Lokeren, Waasland.
De persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) zijn te koop als ook valbescherming voor elke job waar veiligheid noodzakelijk is.
 

Diensten

DC Technincs is de vakwinkel in Vlaanderen die een eigen leveringsdienst heeft als ook een eigen hersteldienst. Gespecialiseerd personeel staat in voor het juiste advies en begeleiding naar de voor jou op maat gemaakte aankoop.
Kom gerust langs in de Dijkstraat 15, 9160 Lokeren of stuur een mailtje naar info@dc-technics.be of een belletje mag ook 09/348 17 25
 

Materiaal van kwalitatieve merken

Bij DC Technics in Lokeren vindt u een aanbod elektrische gereedschappen van sterke merken zoals Bosch, Makita, Carat- Hewitool, Contimac, Festool, Flex, Interdiamant, Ridgid, Panasonic, Fein, Duss.
Ook voor handgereedschap van Beta, Kukko, Ridgid, Wera, Knipex, Koken, Polet en Stanley zit u hier goed.
Verder verdeelt de winkel te Lokeren reinigingsmachines van merken waaronder  Dibo, Festool, Ghibli, Starmix en Kränzle.
DC Technics is eveneens gespecialiseerd in hoogwaardig apparatuur voor bouw en industrie van merken zoals Contimac, Sievert, Orion, Pressol, Nederman, Rhodius en Solide.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je DC Technics een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews