Garage Van Acker

Info

Garage Van Acker te Lokeren is een erkend hersteller en verdeler van Opel wagens. Deze garage biedt het volledige gamma aan van Opel personenwagens en bedrijfswagens. De ervaren garagisten staan eveneens klaar voor het onderhoud van uw wagen, herstellingen na een ongeval en het opkuisen van wagens. Bij Garage Van Acker kan u steeds terecht voor een vriendelijke, behulpzame dienstverlening.
 

Onderhoud wagen

Bij Garage Van Acker kiest u voor een kwaliteitsvol onderhoud van uw wagen. De garage is gespecialiseerd in onderhoud van wagens van het merk Opel, maar u kan hier eveneens terecht voor onderhoud van andere automerken. De onderhoudswerken worden door vakmannen uitgevoerd met een strakke timing.
 

Herstelling wagen en carrosseriewerken

Heeft u een zwaar auto ongeval gehad of heeft uw wagen slechts een kleine kras opgelopen? De garage in Lokeren staat garant voor een persoonlijk contact en biedt een oplossing op maat voor elk probleem met uw wagen. Garage Van Acker voert allerlei herstellingen uit aan uw Opel wagen of wagen van een ander merk. Weet u niet juist wat er mis is met uw auto? Deze specialisten kijken het voertuig volledig na, zodat u met een gerust hart weer de baan op kan.
 

Nieuwe en tweedehandswagens Opel

U kan bij Garage Van Acker terecht voor de aankoop van nieuwe of tweedehandswagens en onderdelen. Qua nieuwe wagens biedt Garage Van Acker het volledige Opel gamma personenwagens en bedrijfswagens aan. Voor meer informatie en het volledige gamma kan u steeds terecht op de website www.garagevanacker.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Garage Van Acker een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond