Openingsuren

Maandag 04/12 Gesloten
Dinsdag 05/12 08:30 - 18:00
Woensdag 29/11 08:30 - 18:00
Donderdag 30/11 08:30 - 20:00
Vrijdag 01/12 08:30 - 18:00
Zaterdag 02/12 07:00 - 17:00
Zondag 03/12 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Hairstudio Janny kunnen dames, heren en kinderen terecht voor een kapbeurt

Hairstudio Janny is een gevestigde waarde in Lokeren en omstreken. Dit dames-, heren-, en kinderkapsalon werkt enkel met de beste producten om uw lokken de beste zorgen te kunnen geven. Deze ervaren kapper zorgt ervoor dat iedereen tevreden naar huis gaat met een coupe die echt bij hem of haar stijl en uiterlijk. Om steeds met de nieuwste trends bij te blijven worden op regelmatige basis cursussen gevolgd door Janny Poppe.
 

Herenkapsalon

Bent u als man op zoek naar een nieuwe snit? Of moet uw huidig kapsel dringend bijgeknipt worden? Hairstudio Janny is gespecialiseerd in het knippen van haren bij mannen. Ook de haren op uw gezicht worden hier verzorgd. Tijdens een kappersafspraak kan u als man namelijk ook handig gebruik maken van enkele bijkomende diensten, zoals het bijknippen van de baard of snor. Hairstudio Janny beschikt over een specialisatie in het zetten van dreadlocks, in middellange tot lange haren.
 

Dameskapsalon

Zin in een nieuwe look? Dit kapsalon in Lokeren beschikt niet enkel over kennis inzake de nieuwste haartrends, maar geeft u ook nog eens graag persoonlijk advies over welke snit of haarkleur u het meest zou laten stralen. Ga langs bij Hairstudio Janny voor een balayage, een volledige haarkleuring, een nieuwe snit, of een trendy opsteekkapsel. Net zoals de heren, kunnen dames terecht in dit kapsalon te Lokeren om op professionele wijze dreadlocks te laten zetten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hairstudio Janny een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond