Openingsuren

Maandag 26/09 Na afspraak
Dinsdag 27/09 Na afspraak
Woensdag 28/09 Na afspraak
Donderdag 29/09 Na afspraak
Vrijdag 30/09 Na afspraak
Zaterdag 01/10 Na afspraakGesloten
Zondag 02/10 GeslotenGesloten

Info

Inkana in Lokeren is jouw specialist in huidverbetering en gelaatsverzorging

Je kan bij Inkana te Lokeren terecht voor hoogstaande technologieën in huidverbetering en huidverjonging. We behandelen huidproblemen op een niet-invasieve manier voor zowel het gelaat als het lichaam.
 

Acné littekens, pigmentvlekken

Bij Inkana kunnen we acné en pigmentvlekken behandelen en acné littekens bestrijden. Heb je vroeger veel last gehad van jeugdpuistjes en acné en zijn er blijvende littekens op je gelaat, ga dan langs bij Inkana en zij kunnen op een professionele manier de littekens vervagen. 
 

Huidanalyse

Voor de huidanalyses gebruikt Inkana de Safia. De Safia maakt gebruik van artificiële intelligentie. Op deze manier kunnen we jouw huid de juiste verzorging geven. 
 

Gelaatsverzorging,

Een gelaatsverzorging gebeurt bij Inkana met de hoogtechnologische producten van Lookx en Mediderma. Beiden merken zijn klinisch getest en veroorzaken geen schade aan de huid.
 

Behandelingen met apparatuur

Venus Swan: mini facelift

Ook voor een mini facelift kan je bij Inkana aankloppen. Door gebruik te maken van de Venus Swan kunnen we rimpels behandelen en de huid verstrakken met een voller en jeugdiger resultaat. Via een kennismakingsbehandeling en een intakegesprek kan je de behandeling ervaren.

Hydrafacial

De Hydrafacial reinigt grondig, exfolieert, verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid met gebruik van super serums vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Alleen Hydrafacial gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk bevredigende stralende huid te bekomen. In 3 stappen de beste huid van je leven. Hydrafacial levert onmiddellijke en lang zichtbare resultaten die je kan zien en voelen.
 

Nanopore

Nanopore is een niet-invasief, e-microneedling apparaat dat antwoord biedt op verschillende huidproblemen. Deze microneedling wordt gebruikt voor rimpels, photo-veroudering, verwijde poriën, striemen, acné, hyperpigmentatie, hypopigmentatie, verslapping, littekens, wallen en donkere kringen.
 

Dermalux LED fototherapie

De Dermalux LED is en niet-invasieve behandeling die de kracht van puur licht gebruikt om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen. Een behandeling die verjongt, herstelt en revitaliseert.
 

Haarverzorging, kleuringen

In ons schoonheidsinstituut is er ook een kapsalon gevestigd. Je kan er terecht om je haren te laten knippen, kleuren en te brushen. Hiervoor maken we gebruik van vegan, parabeen en sulfaatvrije producten van NAK. 
 

Kleuren van wimpers en wenkbrauwen

Je hebt je haren laten doen en dan kunnen de wimpers en wenkbrauwen niet achterblijven. Geef je gelaat dezelfde kleur dankzij Inkana. Zij kunnen naast je haren ook je wimpers en wenkbrauwen kleuren om je gelaat meer te laten spreken.
 

Make-up

Als kers op de taart kan u zich laten schminken door onze make-up artist.

Via onze website https://www.inkana.be/nl kan je online een afspraak boeken. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Inkana

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Inkana een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Veel succes met jullie zaak! Dat... 10 Review door: Mathias
Super tevreden!... 10 Review door: Veerle
doe zo verder, super!... 9,5 Review door: Tilley
Doe vooral zo verder... 10 Review door: Rita
Elke keer weer word je zo in de... 10 Review door: Dinny
Niks aan te merken het hoort hoe... 10 Review door: Kelly