Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 Gesloten
Dinsdag 30/04 Na afspraak
Woensdag 01/05 Gesloten (Dag van de Arbeid)
Toon normale openingsuren
Woensdag 01/05 13:30 - 18:00
Donderdag 25/04 13:30 - 18:00
Vrijdag 26/04 13:30 - 18:00
Zaterdag 27/04 10:00 - 17:30
Zondag 28/04 Gesloten

Info

Wijnimport Peter gelegen op de Grote Steenweg 477 te Lokeren tussen Lochristi en Sint-Niklaas zorgt voor een groot aanbod aan Franse wijnen en Italiaanse wijnen. Wijnen uit Griekenland, dus Griekse wijnen en de Spaanse wijnen komen allemaal aan bod bij Wijnimport Peter terug te vinden tussen Dendermonde en Wachtebeke.
Dank zij een makkelijk online platform als webshop kan iedereen uit Vlaanderen en Nederland zijn wijn bestellen, komende uit een groot deel van de wereld en terug te vinden bij Wijnimport Peter te Zeveneken.
Vind een origineel geschenk in de vorm van een wijnpakket samengesteld naar de eigenheden van de ontvanger dit door de uitgebreide kennis over wereldwijnen en alle wijnen uit de wereld van Wijnimport Peter

Franse wijnen
Wijnen uit Frankrijk zijn vooral verbonden met de gebieden waar de wijn ontgonnen wordt. Dank zij een uitgebreid gebied met elk zijn eigen eigenschappen zorgt er voor dat Franse wijnen een sterke reputatie hebben opgebouwd met verschillende smaken en toepassingen.
Een aanbod van deze uitzonderlijke wijnen vind je op Franse wijnen

Italiaanse wijnen
Italië behoort tot een van de oudste druiventeeltgebieden in Europa, de Italiaanse wijnen zijn te gebruiken bij elke gelegenheid. Je vind er zowel rode wijn als witte wijn, ook een rosé als een bubbelwijn namelijk Prosecco zijn aanwezig in het aanbod bij Wijnimport Peter.
Koop via Italiaanse wijnen

Griekse wijnen
Griekenland is de bakermat van de Europese wijnen hier vind je de oude traditionele druivenrassen terug die over gans Europa zijn verspreid door de eeuwen heen. Een uitzonderlijk aanbod van deze lekkere en uitzonderlijk wijnen vind je bij Wijnimport Peter onder de Griekse wijnen

Spaanse wijnen
Een lekkere wijn uit Spanje is zeker te vinden bij Wijnimport Peter op Spaanse wijnen
Mogelijk de beste Cava aan een correcte prijs vind je hier

Wereldwijnen
Het aanbod van wijnen is zeer uitgebreid bij Wijnimport Peter uit Oost-Vlaanderen, na de Europese wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje en Griekenland is er nog een goede Duitse wijn te vinden. Ook wijnen uit Chili met zeer lekkere smaken als wijn uit Argentinië met zeer hoge kwaliteitswijnen en natuurlijk de wijnen uit Zuid-Afrika mogen niet ontbreken in het gamma.

Schuimwijnen zoals Champagne
Natuurlijk heeft Wijnimport Peter een mooie collectie van bubbels aan juiste prijzen voor de juiste gelegenheid voor trouwfeesten of voor bedrijfsfeesten. Dus voor een origineel eindejaarsgeschenk kom gerust uw keuze maken Wijnimport Peter want buiten al deze wijnen kan je ook aperitieven en sterke dranken proeven en bestellen.

Dus maak gerust een afspraak met Wijnimport Peter, 0492/94 35 94 of via mail om een proefsessie te organiseren bij hem te Lokeren op de Gentse Steenweg 477.

Reviews door klanten van Wijnimport Peter

10 Evy op 2022-12-05 om 22:06:58
Fijne Eindejaarsfeesten!rnAl een dikke dankjewel om ons steeds met veel passie en kennis en vooral met een vriendelijke lach te bedienen!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Wijnimport Peter

Nieuws & Promoties

Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden