Openingsuren

Maandag 24/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 18/06 09:30 - 18:00
Woensdag 19/06 09:30 - 18:00
Donderdag 20/06 09:30 - 18:00
Vrijdag 21/06 09:30 - 18:00
Zaterdag 22/06 09:30 - 18:00
Zondag 23/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Chocolat in Lommel: de beste chocolade in de regio

Gelegen in het mooie centrum van Lommel is Chocolat uw chocoladespecialist bij uitstek. Houdt u van ambachtelijke chocolade, koekjes, confiserieartikelen en pralines? Dan houdt u van Chocolat! Christoph helpt u met veel plezier de beste pralines en koekjes samen te stellen om te geven als cadeau of simpelweg om zelf van te genieten. 
Naast de overheerlijke ambachtelijke chocolade biedt Chocolat ook een brede waaier van bijpassende producten  aan, waaronder koffie, thee, peperkoek, confituur, advocaat, honing, wijnen, snoep, champagne... 


Geschenkmanden en relatiegeschenken

Bent u op zoek naar het ideale geschenk, voor die ene speciale persoon in uw leven of iemand anders? Dan heeft Chocolat Lommel iets speciaal in petto voor u. Christoph maakt namelijk leuke geschenkpakketten met tal van leuke artikelen, van pralines tot chocolade, koekjes, champagne, wijn,.... De mandjes bevatten voor ieder wat wils en zijn aangepast aan iedere voorkeur en ieder budget.

Voor meer informatie bent u altijd welkom om eens langs te komen. Hopelijk tot gauw! 

Geschenkmanden en seizoensproducten

Het is vaak niet makkelijk om de perfecte geschenkmand samen te stellen voor iemand. Bij Chocolat zal Christoph u begeleiden om tot de perfecte samenstelling te komen van al de producten. Alles naar uw wens natuurlijk. Uiteraard biedt Chocolat ook een ruim gamma aan seizoensgebonden producten aan. Denk maar aan Pasen, herfst, dag van de klant, Halloween, Sinterklaas, Kerst, Eindejaar, Valentijn, Moederdag en vaderdag. 
 

Mooie verpakking

Naast kwaliteit is een mooie verpakking ook een belangrijk onderdeel in hun concept, zowel wat betreft afwerking als originaliteit. Bij Chocolat in Lommel kan u er zeker van zijn dat uw geschenk met een brede glimlach zal aanvaard worden.

Kom langs en ontdek het volledige gamma heerlijke chocoladespecialiteiten. Indien u dit liever vanuit het gemak van uw eigen zetel doet, kan u terecht op www.chocolatlommel.be. bekijk hier het aanbod en maak indein gewenst al een online bestelling! 

Ligging en routebeschrijving