Openingsuren

Maandag 18/10 09:00 -
Dinsdag 19/10 09:00 -
Woensdag 20/10 09:00 -
Donderdag 21/10 09:00 -
Vrijdag 22/10 09:00 -
Zaterdag 23/10 09:00 -
Zondag 17/10 09:00 -

Info

Den Brugwachter: een sfeervolle brasserie met een uitgebreid menu, een uiterst gezellig toprestaurant met een wekelijks variërende kaart, een groot tuinterras en een grote feest- en vergaderzaal. Brasserie Den Brugwachter is een uiterst gezellige ingerichte taverne met lekker eten: de perfecte thuishaven voor elke fijnproever.
 

Fietsers en wandelaars

Dorstig na een lange fietstocht langs het kanaal? Of een beetje koud na die wandeltocht en trek in een kop koffie, thee of warme chocolademelk? In Den Brugwachter moet u zijn. Op ons uitgebreide menu vindt u alle mogelijke koude en warme dranken, streekbieren en kleine en grote snacks. De brasserie biedt plaats aan 70 personen.

Het Restaurant is uiterst sfeervol ingericht en biedt plaats aan 30 personen. Voor u aan tafel gaat kan u rustig van een aperitief genieten in onze gezellige aperitiefruimte. U kan hier à la carte eten, maar ook staat er elke maand een nieuw menu op het programma. Kom dus zeker eens terug na uw eerste bezoek en ontdek de inspiratie van de chef! 
 

Feestzaal en vergaderingen

Den Brugwachter heeft een ruimte feest- en vergaderzaal, die sfeervol is ingericht en plaats biedt aan 50 personen. We verzorgen er met plezier al uw familiefeesten, recepties, bedrijfsfeesten, enz...

Een plaatsje reserveren in de brasserie, restaurant of feestzaal? Geen probleem. Mogen we u vragen om tijdig te reserveren? Liefst minstens een week op voorhand, zodat we u een bevestiging kunnen bezorgen. Tot binnenkort!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Vriendelijk ontvangst en uitgebr... 9,7 Review door: Marinus
Prima restaurant Vriendelijk en... 9,8 Review door: André
Leuke, gezellige brasserie vlakb... 10 Review door: Yolande
Altijd vriendelijk super gezelli... 10 Review door: Michel
Een brasserie waar gezelligheid... 9,2 Review door: Karen