Luna's ijsstadion

Openingsuren

Maandag 26/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 20/10 13:30 - 15:30
Woensdag 21/10 13:30 - 16:00
Donderdag 22/10 13:30 - 15:30
Vrijdag 23/10 13:30 - 15:3019:30 - 22:00
Zaterdag 24/10 13:30 - 16:3019:00 - 21:00
Zondag 25/10 10:00 - 12:0013:00 - 19:00

Info

Grote indoor schaatsbaan te Lommel 

Op de Luikersteenweg in Lommel vind je Luna's IJsstadion. Al meer dan 25 jaar kan je hier terecht voor indoor schaatsplezier. Daarnaast denkt Luna's IJshal ook aan de kleinsten die zich liever niet op het ijs wagen. Naast de zeer ruime cafetaria die plaats biedt aan 450 man, is er een indoorspeeltuin ingericht waar tevens een videohoek voorzien is waar kinderfilms worden gedraaid. Ook in de cafetaria zijn tv-toestellen voorzien voor de volwassenen die ondertussen van een versnapering kunnen genieten. Regelmatig worden er ook evenementen georganiseerd en je kan er terecht voor kinderfeestjes.

NIEUW: de 450m2 grote speeltuin die plaats bied aan meer dan 200kinderen.

Binnenspeeltuin en leuke workshops voor de allerkleinsten 

Lunaland is een veilige binnenspeeltuin gelegen in Lommel-Kolonie op een paar kilometer van de Nederlandse grens. Hier kunnen kinderen ongestoord kind zijn en naar hartenlust spelen. Tijdens de vele Lunaland workshops kunnen kinderen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten.
 

Lunaland Maxi: outdoorfun met springkastelen, sportzone... 

Nog tot en met september is iedereen welkom in Lunaland Maxi! Want naast de grote binnenspeeltuin van 450 m2, kunnen de kids zich ook helemaal uitleven in de 700 m2 grote sportzone en het daarlangs gelegen Pirateneiland, waar tal van springkastelen opgezet zijn. In de binnenspeeltuin zelf kunnen de kinderen op een veilige manier klimmen, klauteren en spelen in het reuzeballenbad. In de sportzone en op het Pirateneiland zijn weer tal van andere activiteiten te beleven. Zo is er in de sportzone een voetbaldoel met de Lunabeer als doelman, en twee kleinere doelen. Fun gegarandeerd! Daarnaast is er ook een pingpongtafel en een vier-op-een-rij spel. Op het Pirateneiland staan 6 nieuwe springkastelen, allemaal in het Piraten-thema. De springkastelen staan op een ondergrond van kunstgras en de kastelen zijn een lust voor jong en oud. Alle speeltuigen van Lunaland zijn gekeurd en beantwoorden aan de strengste veiligheidsvoorschriften.
 

Gezellige cafetaria met tijdschriften, Wifi en sportwedstrijden 

Mama’s, papa’s en grootouders kunnen ondertussen in alle rust genieten van al het lekkers dat het Lunaland cafetaria te bieden heeft. De Lunaland bibliotheek voorziet je van een hele reeks magazines, tijdschriften en kranten. In het Lunaland cafetaria is er bovendien gratis draadloos Internet aanwezig én worden alle grote sportwedstrijden op televisie getoond.
 

Verjaardagen, communiefeestjes, schooluitstappen... 

Je merkt het al, Lunaland is een binnenspeeltuin voor jong én oud! Voor kinderen de ideale plek om zich sportief uit te leven en te vermaken, en voor ouders en grootouders een plek waar ze zich kunnen ontspannen. Daarnaast is Lunaland dé plek bij uitstek voor het organiseren van verjaardagsfeesten, communiefeesten en jubileums maar ook schooluitstappen, bedrijfs- en sinterklaasfeesten worden door onze Lunaland medewerkers op maat uitgewerkt. Contacteer ze vrijblijvend voor meer info of kom gerust eens langs en ervaar persoonlijk wat Lunaland zo bijzonder maakt. 
 

In de winter: grote overdekte schaatsbaan 

Waar in de zomermaanden de sportzone, springkastelen en terras gelegen is wordt tijdens de wintermaanden, van oktober tot en met maart, omgebouwd tot één van de grootste overdekte schaatsbanen van België. Tijdens deze wintermaanden blijft de binnenspeeltuin van 450 m² met peuterzone gewoon open.

Nog tot en met september is Lunaland Maxi geopend op woensdag van 13 uur tot 19 uur, op vrijdag van 15 uur tot 20 uur en op zaterdag en zondag van 10 uur tot 19 uur. Alle vakanties is Lunaland Maxi geopend van 10 uur to 19 uur. De inkom bedraagt 8 euro per kind vanaf 18 maanden, volwassenen mogen gratis binnen. En op woensdag en vrijdag en voor wie op andere dagen voor 11 uur en na 17 uur  komt, wordt er een speciaal tarief gehanteerd en betaal je slechts 6 euro per kind vanaf 18 maanden (niet tijdens vakanties en/of feestdagen). Lunaland is te bereiken via tel. 011 643708 of mail naar info@lunaland.be. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Goed bezig... 8,1 Review door: Yanis
Dat ik er nog lang mag werken... 9,6 Review door: Yvette
Top... 9,9 Review door: Anja
GOED BEZIG. DOE ZO VERDER... 8,5 Review door: Willy
disco schaatsen 10/10 ... gewoon... 10 Review door: Guido
Zeer vriendelijke mensen!... 10 Review door: Kristof