Anne Medische pedicure aan huis

Openingsuren

Maandag 13/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 14/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 15/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 16/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 GeslotenGesloten
Zondag 12/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Anne medische pedicure aan huis

 

Anne medische pedicure aan huis is gelegen te Londerzeel. Belangrijk om te weten is dat Anne enkel aan huis werkt, wat heel gemakkelijk is voor u als klant, u moet zich dus niet verplaatsen. Met haar jarenlange ervaring zal Anne u niet enkel helpen door het uitvoeren van de behandeling maar ze zal u ook altijd voldoende informatie en feedback geven over medische pedicure. 

 

Anne werkt enkel op afspraak maar letterlijk iedereen die Nood heeft aan een ervaren medische pedicure kan bij Anne medische pedicure aan huis terecht. 

 

Soorten Behandelingen

 

Door gebruik te maken van verschillende technieken, wordt gezorgd voor een pijnloze en zelfs aangename verzorging van eelt, likdoorns, schimmel- en kalknagels, ingegroeide nagels, enz.

 

Alle behandelingen verlopen uiterst hygiënisch en met grote zorg voor het comfort van de klant. Hiermee bedoelen we: gebruik van etherische olieën, eigentijdse technieken en doeltreffende verzorgingsproducten.

Alle instrumenten worden na elke behandeling gereinigd en gedesinfecteerd. Alle mesjes worden per klant vervangen en zijn steeds steriel

 

Iedereen is welkom

 

Medische pedicure & voetverzorging bij anne medische pedicure aan huis is er voor jong en oud.

Mensen met diabetes kunnen er ook terecht.

Tevens cadeaubonnen te verkrijgen!

 

Er wordt gewerkt op afspraak. Anne medische pedicure aan huis is iedere dag telefonisch te bereiken op het nummer: +32 477 78 92 86 of via mail: anne.lamberts1962@gmail.com

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief