Bouwwerken De Decker - De Bondt

Openingsuren

Maandag 20/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 21/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 22/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 23/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 17/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 18/09 GeslotenGesloten
Zondag 19/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bouwwerken De Decker-De Bondt

Specialist in nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten, Bouwwerken De Decker-De Bondt, werd reeds opgericht in 1963 te Londerzeel. De vakmannen beschikken over nodige ervaring om uw verbouwing of nieuwbouw tot een goed einde te brengen. De ruwbouw van uw verbouwing of nieuwbouw is dan ook de specialiteit van het bedrijf uit Londerzeel. U kan Bouwwerken De Decker-De Bondt steeds contacteren voor een vrijblijvende offerte.
 

Metselwerken

De vakmannen van Bouwwerken De Decker-De Bondt realiseren alle types metselwerk voor u. Geen enkele metselopdracht is te klein of te groot. Alle metselwerken worden met de nodige toewijding en betrokkenheid tot een goed einde gebracht
 

Rioleringswerken

Rioleringswerken correct uitvoeren, vraagt om de juiste vakkennis. Doe daarom beroep op Bouwwerken De Decker-De Bondt uit Londerzeel voor het plaatsen, herstellen, renoveren, reinigen en vervangen rioleringen en afvoeren.
 

Ruwbouw

Bent u op zoek naar een specialist in ruwbouw waarbij u kan rekenen op correct uitgevoerde werken door vakmensen met ervaring? Zoekt u een bouwbedrijf voor het realiseren van de ruwbouw van uw woning met aantrekkelijke prijs-kwaliteit? Bouwwerken De Decker-De Bondt voert uw ruwbouwwerken uit met oog voor kwaliteit en veel achtergrondkennis.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie