CTC - Moyson bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 08:00 - 18:00
Dinsdag 30/04 08:00 - 18:00
Woensdag 01/05 08:00 - 18:00
Donderdag 25/04 08:00 - 18:00
Vrijdag 26/04 08:00 - 18:00
Zaterdag 27/04 09:00 - 16:00
Zondag 28/04 GeslotenGesloten

Info

 
Sinds de oprichting van het bedrijf Moyson was de doelstelling om perfecte service aan te bieden tegen een correcte prijs.
Flexibiliteit,klantvriendelijkheid en opleiding zijn hierbij dé kernwoorden ! CTC Moyson deed van bij de start het onderhoud aan alle merken, en dat blijven zij doen. Ondertussen is CTC Moyson verbonden met het Opel-merk en zijn zij in dit merk specialist geworden.Hun werkplaats beschikt dan ook over de modernste diagnosematerialen en gereedschapen. In Moysons bandencentrale kunt u terecht voor het uitlijnen, balanceren en monteren van verschillende merken banden, al naargelang uw budget en wens.
Als erkende schadehersteller werkt dit bedrijf rechtsreeks voor de meeste verzekeringsmaatschappijen in België. Dit zowel voor personen- en vrachtwagens.
 
Bij CTC Moyson bent u aan het juiste adres met eender welk schadegeval van een kras tot volledige herschilderingen en dit voor zowel personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens en industriële machines
 
In hun werkplaats te Londerzeel hebben zij de beschikking over 2 moderne spuitcabines: één voor de personenwagens en één voor de vrachtwagens en industriële machines waar stukken tot 17 meter lengte, 5 meter breedte en 6 meter hoogte kunnen gelakt worden.
 
CTC Moyson beschikt ook over richttoestellen zowel voor auto's als voor vrachtwagens, ook zijn zij gespecialiseerd in het inrichten van bestelwagens en vrachtwagens volledig op maat naargelang uw behoeften en eisen.
 
Het  team van bekwame vaklui vervaardigen ook lichte constructies zoals bordessen, platformen, industriële trappen,veiligheidsafschermingen rond machines, sierhekken en poorten en doen allerlei soorten onderhoudswerken en aanpassingen van constructies. 
.
Kortom voor constructiewerken groot en klein, ruw en fijn, moet je bij CTC Moyson zijn!
 

Ligging en routebeschrijving