Openingsuren

Maandag 03/10 Gesloten
Dinsdag 04/10 Gesloten
Woensdag 05/10 09:00 - 18:00
Donderdag 29/09 09:00 - 18:00
Vrijdag 30/09 09:00 - 18:00
Zaterdag 01/10 08:00 - 17:00
Zondag 02/10 Gesloten

Info

Laat uzelf verwennen bij Hair & Beauty point A&C

Een kapsalon én schoonheidsinstituut? Daarvoor moet u bij Hair & Beauty point A&C in Londerzeel zijn. Het lifestylesalon ontvangt dames, heren en kinderen. Het professionele team staat klaar om u eens lekker te verwennen.
 

Kapsalon

Uw haar gewoon laten knippen? Of liever een nieuw kleurtje in uw haar? Het kan allemaal bij Hair & Beauty point A&C. Eerst wordt uw haar gewassen met een heerlijke hoofdmassage achteraf. Daarna kiest u de gewenste behandeling. U ontvangt de meest persoonlijke service en er wordt enkel gewerkt met de beste producten.
 

Aveda, Redken, Alterna

Enkele voorbeelden van de professionele producten zijn: Aveda, Redken, Alterna, Mediceuticals en Couleur Caramel. De producten van Aveda zijn gebaseerd op extracten uit natuurlijke bloemen en planten die wereldwijd en organisch worden verbouwd uit respect voor mens en milieu. De producten zijn natuurlijk en volledig schadevrij. Redken is ook één van de bekende merken die Hair & Beauty point A&C gebruikt. Het Amerikaans merk is wereldwijd leider in professionele haarverzorging. Alterna is pionier in luxe haarverzorging met de nieuwste technologieën en natuurlijke hoofdingrediënten. De producten van Mediceuticals zijn klinisch getest en medisch goedgekeurd voor het behandelen en regelen van hoofdhuid en hoofdhuidziekten zoals haaruitval, eczemen, psoriasis, schilfers, …
 

Schoonheidssalon

Uzelf eens lekker laten verwennen? In het schoonheidsinstituut van Hair & Beauty point A&C kunt u terecht voor behandelingen zoals pedicure, manicure, epilaties, massages, … Maar ook voor huid verbeterende behandelingen zoals: hydrafacial, vitalaser, elastin infusion therapy en microneeding met ledtherapie.
 

Hydrafacial

Bij de Hydrafacial wordt uw huid grondig verzorgd door reiniging, exfolatie, extractie en hydratatie bij Hair & Beauty point A&C. Ze wordt versterkt met antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.
 

Vitalaser

Vitalaser is een 100% veilige koudlaser die alle functies van de huid stimuleert. Het werkt huidverjongend en de huidvolume neemt toe. Hair & Beauty point A&C zal u professioneel behandelen en met de grootste zorg begeleiden. 
 

Elastin infusion therapy

De Elastin infusion therapy behandeling herstelt de elasticiteit van de huid. Het geeft een diepe hydratatie en gezonde vloed. Ga langs bij Hair & Beauty point A&C en laat u volledig onder handen nemen. Nadien zal u zich als herboren voelen. 
 

Microneedling, ledtherapie

Tenslotte is er nog de microneeding met ledtherapie die u kunt laten uitvoeren bij Hair & Beauty point A&C. Deze behandeling geeft de huid vernieuwing, het verbetert de huid en zorgt voor huidverjonging. Interesse in één van de behandelingen van Hair & Beauty point A&C? Neem dan zeker contact op via het nummer 052/31 13 71.
 

EKSEPTION  

EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking.

Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken. Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling.

Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten.


 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hair & Beauty point A&C een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Vriendelijke dienstverlening, ge... 9,1 Review door: Charline
oke... 6 Review door: Lieve
Hair&beauty is werkelijk top ! G... 9,8 Review door: Martine