Hair & Beauty point A&C

Openingsuren

Maandag 01/04 Gesloten
Dinsdag 26/03 Gesloten
Woensdag 27/03 09:00 - 18:00
Donderdag 28/03 09:00 - 18:00
Vrijdag 29/03 09:00 - 18:00
Zaterdag 30/03 08:00 - 17:00
Zondag 31/03 Gesloten

Wij werken met en zonder afspraak maar ...
klanten met een afspraak hebben voorrang.

 

Gesloten op 26 december en 2 en 3 januari 2019. Maandagvoormiddag open op 24 en 31 januari.

Foto’s

Info

Wij zijn een lifestylesalon met schoonheidsinstituut voor dames, heren en kinderen. Ons professioneel team staat klaar om U op en top te verwennen. Niet alleen met persoonlijke service maar ook met de beste producten. U kan in onze lifestyle shop dan ook terecht voor aankoop van deze producten voor thuisgebruik.

 

Aveda Deze lifestyle producten zijn gebaseerd op extracten uit natuurlijke bloemen en planten, die wereldwijd waar mogelijk organisch worden verbouwd uit respect voor mens en milieu.
Natuurlijke haarkleuringen - volledig schadevrij


RedkenDit Amerikaans merk is wereldwijd leider in professionele haarverzorgings-, styling- en kleurproducten.


Alterna : Is pionier in luxe haarverzorging met de nieuwste technologieën en natuurlijke hoofdingrediënten ; Caviar sea silk, witte truffel, hyaluronzuur, kendi oil, ........


Mediceuticals : Is een gamma van producten die klinisch getest zijn  en FDA goedgekeurd voor de behandeling en het regelen van hoofdhuid en huidziekten zoals haaruitval, eczemen, psoroasis, schilfers, ........


Couleur Caramel : Een natuurlijk make-up gamma zonder parabeen, minerale olie, zonder phenoxyethanol of petroliumderivaten en zonder PEG. 


In ons schoonheidsinstituut kan u terecht voor de gewone behandelingen zoals pedicure, manicure, epilaties , massages (japanse gelaatsmassage - hot-stone -ceramic wonder) als meer gespecialiseerde huidverbeterende behandelingen zoals :

Hydrafacial : deze peelingprocedure verzorgt uw huid grondig door reiniging, exfolatie, extractie en hydratatie terwijl ze wordt versterkt met antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. De behandeling is verachtend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Vitalaser : Is een 100% veilige koudlaser die alle functies van de huid stimuleert. Wordt eveneens gebruikt om zuivere hyaluron in de huid te brengen onder invloed van laser phorese (zonder injecties -bijzonder aangenaam)-huidverjongend -huidvolume neemt toe

Elastin infusion therapy : Deze behandeling herstelt de elasticiteit van de huid en geeft bovendien een diepe hydratatie en gezonde gloed.

Microneedling met ledtherapie : deze behandeling geeft huid vernieuwing, huidverbetering en huidverjongingDefinitieve ontharing met Energist VPL fotolicht : 
Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu makkelijker en aangenamer dan ooit! Het meest innoverende, gepatenteerde VPL systeem van de Energist is het efficienste, veiligste, snelste en aangenaamste permanente ontharingsmethode. Contacteer ons voor meer info en gratis proefshot!

 

 

Ligging en routebeschrijving