Openingsuren

Maandag 08/03 GeslotenGesloten
Dinsdag 09/03 GeslotenGesloten
Woensdag 10/03 09:00 - 18:00
Donderdag 11/03 09:00 - 18:00
Vrijdag 12/03 09:00 - 18:00
Zaterdag 13/03 08:00 - 17:00
Zondag 14/03 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Hair & Beauty Point

Een kapsalon én schoonheidsinstituut? Daarvoor moet u bij Hair & Beauty Point in Londerzeel zijn. Het lifestylesalon ontvangt dames, heren en kinderen. Het professionele team staat klaar om u eens lekker te verwennen!
 

Kapsalon

Uw haar gewoon laten knippen? Of liever een nieuw kleurtje in uw haar? Het kan allemaal bij Hair & Beauty Point. Eerst wordt uw haar gewassen met een heerlijke hoofdmassage achteraf. Daarna kiest u de gewenste behandeling. U ontvangt de meest persoonlijke service en er wordt enkel gewerkt met de beste producten.

Enkele voorbeelden van de professionele producten zijn: Aveda, Redken, Alterna, Mediceuticals en Couleur Caramel.

De producten van Aveda zijn gebaseerd op extracten uit natuurlijke bloemen en planten die wereldwijd en organisch worden verbouwd uit respect voor mens en milieu. De producten zijn natuurlijk en volledig schadevrij.

Redken is ook één van de bekende merken die Hair & Beauty Point gebruikt. Het Amerikaans merk is wereldwijd leider in professionele haarverzorging.

Alterna is pionier in luxe haarverzorging met de nieuwste technologieën en natuurlijke hoofdingrediënten.

De producten van Mediceuticals zijn klinisch getest en medisch goedgekeurd voor het behandelen en regelen van hoofdhuid en hoofdhuidziekten zoals haartuitval, eczemen, psoriasis, schilfers, …
 

Schoonheidssalon

Uzelf eens lekker laten verwennen? In het schoonheidsinstituut van Hair & Beauty Point kunt u terecht voor behandelingen zoals pedicure, manicure, epilaties, massages, …

Maar ook voor huid verbeterende behandelingen zoals: hydrafacial, vitalaser, elastin infusion therapy en microneeding met ledtherapie.

Bij de hydrafacial wordt uw huid grondig verzorgd door reiniging, exfolatie, extractie en hydratatie. Ze wordt versterkt met antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

Vitalaser is een 100% veilige koudlaser die alle functies van de huid stimuleert. Het werkt huidverjongend en de huidvolume neemt toe.

De elastin infusion therapy behandeling herstelt de elasticiteit van de huid. Het geeft een diepe hydratatie en gezonde vloed.

Tenslotte is er nog de microneeding met ledtherapie. Deze behandeling geeft de huid vernieuwing, het verbetert de huid en zorgt voor huidverjonging.

Interesse in één van de behandelingen van Hair & Beauty Point? Neem dan zeker contact op via het nummer 052/31 13 71.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Mijn beste wensen aan iedereen v... 9,2 Review door: Monique
vooral een gezond 2021... 9,9 Review door: Maria
Beste wensen voor het nieuwe jaa... 10 Review door: Katrien
Dank voor jullie professioneel w... 10 Review door: Lieve
Voor de schoonheidsspecialiste s... 9,9 Review door: Marina