Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 30/04 14:00 - 18:30
Woensdag 01/05 14:00 - 18:30
Donderdag 25/04 14:00 - 18:30
Vrijdag 26/04 14:00 - 18:30
Zaterdag 27/04 10:00 - 16:00
Zondag 28/04 GeslotenGesloten

Info

De tegelcentrale in jouw buurt

Johans Tegelcentrale bv is een bedrijf gevestigd in Londerzeel, België, dat zich richt op de verkoop van tegels en vloerbedekking. Ze bieden een breed aanbod aan tegels en vloerbedekkingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Het bedrijf is opgericht met als doel om klanten te voorzien van hoogwaardige tegels en vloerbedekkingen tegen betaalbare prijzen. Ze werken samen met gekende leveranciers om een breed aanbod aan producten te kunnen aanbieden, waaronder keramische tegels, natuurstenen tegels, mozaïektegels en meer.


Eigen showroom en plaatsingsdienst

Als je op zoek bent naar nieuwe tegels, is het zeker de moeite waard om de showroom van Johans Tegelcentrale in Londerzeel te bezoeken. Met een breed scala aan tegels, variërend in kleur, grootte en materiaal, vind je bij Johans Tegelcentrale zeker de perfecte tegels voor jouw project. Bovendien kun je in de showroom persoonlijk advies krijgen van deskundige medewerkers, die je kunnen helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget. Het is altijd een goed idee om de tegels in het echt te zien en te voelen voordat je ze koopt, en Johans Tegelcentrale biedt je die kans. Dus, als je op zoek bent naar hoogwaardige tegels van hoge kwaliteit, ga dan zeker eens langs bij Johans Tegelcentrale in Londerzeel. Bij Johans Tegelcentrale in Londerzeel kun je niet alleen terecht voor een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige tegels, maar ook voor professionele plaatsing van deze tegels. Johans Tegelcentrale
heeft namelijk een eigen plaatsingsdienst die ervaren en vakbekwame tegelzetters in dienst heeft. Dit betekent dat je als klant niet alleen gegarandeerd bent van de beste kwaliteit tegels, maar ook van een vakkundige en zorgvuldige plaatsing ervan. Door het inschakelen van de plaatsingsdienst van Johans Tegelcentrale, bespaar je bovendien veel moeite en tijd. Je hoeft je geen zorgen te maken over het zoeken naar een geschikte tegelzetter, want Johans Tegelcentrale biedt dit allemaal onder één dak aan. Zo ben je verzekerd van een naadloos en probleemloos verloop van jouw tegelproject, van begin tot eind.


Tegels en vloerbedekkingen

Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan tegels en vloerbedekkingen van de hoogste kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar keramische tegels, natuursteen tegels of vinyl vloeren, Johans Tegelcentrale heeft voor elk project de perfecte oplossing. Met een ruime keuze aan kleuren, maten en materialen, kun je bij Johans Tegelcentrale altijd de tegels en vloerbedekkingen vinden die passen bij jouw stijl en behoeften. Bij Johans Tegelcentrale ben je gegarandeerd van de beste materialen en vakmanschap.


Parket en laminaat

Naast tegels en vloerbedekkingen kan je er ook terecht voor het leggen van parket en laminaat. Perfect voor in je living, slaapkamer of hal. Ook hier vind je een ruime keuze aan kleuren, maten en materialen die passen bij jouw stijl en wensen.


Een nieuwe badkamer of keuken?

Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer of keuken, dan is Johans Tegelcentrale de perfecte keuze. Met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige tegels, variërend in kleur, textuur en grootte, biedt Johans Tegelcentrale je de mogelijkheid om je badkamer of keuken een geheel nieuwe
look te geven. Of je nu op zoek bent naar moderne en strakke tegels of juist tegels met een klassieke uitstraling, de deskundige medewerkers van Johans Tegelcentrale helpen je graag bij het vinden van de perfecte tegels die passen bij jouw stijl en smaak. Onderhoudsmaterialen Bij Johans Tegelcentrale in Londerzeel vind je niet alleen hoogwaardige tegels en vloerbedekkingen, maar ook een uitgebreid aanbod aan onderhoudsmaterialen. Zo biedt Johans Tegelcentrale onder andere de kuisproducten van Berdy, geschikt voor het reinigen van diverse vloeren zoals natuursteen, keramische tegels, parket en laminaat, outdoor en home en sanitair. Met deze producten kun je jouw vloeren niet alleen reinigen, maar ook beschermen en onderhouden. De producten van Berdy zijn van de hoogste kwaliteit en zijn speciaal ontworpen om jouw vloeren in optimale conditie te houden. Bij Johans Tegelcentrale kun je terecht voor deskundig advies over het
onderhoud van jouw vloeren en de juiste producten voor jouw specifieke situatie. Zo ben je verzekerd van een langdurige en optimale levensduur van jouw vloeren.


Kwaliteitsvolle producten en een uitstekende klantenservice

Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd vanwege hun hoogwaardige producten, professionele diensten en uitstekende klantenservice. Ze streven ernaar om elke klant tevreden te stellen en werken hard om ervoor te zorgen dat elke klant de juiste oplossing krijgt voor hun project. Als je op zoek bent naar tegels en vloerbedekkingen van hoge kwaliteit, dan is Johans Tegelcentrale
bv de plek om naartoe te gaan. Ze bieden niet alleen een breed assortiment aan producten, maar ook professionele installatiediensten en uitstekende klantenservice. Hun team van professionals staat altijd klaar om te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw project.

Ligging en routebeschrijving