Foto’s

Info

Voor elk soort uitvaart, begrafenis of crematie, met respect voor ieders voorkeuren en overtuiging, kunt u rekenen op de absolute toewijding en empathie van Begrafenissen Annaert Jos.

Bij Begrafenissen Annaert Jos kan u tevens ook kunstbloemen, urnen en grafstenen kopen, alsook een laatste groet brengen aan uw geliefde of naaste in de rouwkamer.
 

Begrafenisondernemer Londerzeel

Begrafenissen Annaert Jos is op elk moment beschikbaar om u op een zo respectvol mogelijke manier van dienst te zijn. De begrafenisondernemer verzorgt crematies en begrafenissen en bespreekt de details van de uitvaart op een door u gekozen tijdstip en locatie.
 

Administratieve hulp bij overlijden

Bij het heengaan van een naaste komen naast pijn en verdriet ook praktische en administratieve zaken. Begrafenissen Annaert Jos staat graag in voor het punctueel opvolgen van alle mogelijke formaliteiten die met een overlijden gepaard gaan. Zo kunt u op de begrafenisondernemer uit Londerzeel beroep doen voor de aangifte van het overlijden, het verwittigen van de gemeentelijke diensten en pastoor, overbrenging en opbaring van de overledene.
 

Drukwerk overlijden

Begrafenissen Annaert Jos verzorgt zelf alle rouwdrukwerk. U heeft de keuze uit een ruim assortiment aan traditionele of hedendaagse rouwbrieven, kaartjes, teksten en bidprentjes.
 

Rouwbloemen

Bestellen van bloemstukken kan via e-mail of  telefonisch. Begrafenissen Annaert Jos biedt de keuze tussen natuurbloemen en artificiële bloemen.
 

Kisten

Bij Annaert Uitvaartverzorging kiest u een doodskist uit een breed gamma aan houtsoorten, vormen en kleuren.
 

Urnen

Wordt er gekozen voor crematie? De stijlvolle urnen van Begrafenissen Annaert Jos zijn geschikt voor begraafplaatsen of thuisbewaring.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief