Openingsuren

Maandag 05/12 Gesloten
Dinsdag 06/12 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Woensdag 07/12 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Donderdag 08/12 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Vrijdag 09/12 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Zaterdag 10/12 09:00 - 18:00
Zondag 04/12 Gesloten

Foto’s

Info

Optiek Daelman 

Als optometrist ligt onze visie op duurzaamheid, kwaliteit en design. We geven onze klanten een eerlijk advies over onze monturen, lenzen, glazen en oogmetingen. Na een bezoek aan Optiek Daelman, heb je opnieuw een scherpe kijk op het leven. 
 

Welke bril past bij mijn gezicht?

Een bril kiezen is geen makkelijke opdracht. Iedereen heeft bepaalde wensen en verwachten zoals de stijl, duurzaamheid en de kwaliteit van de bril. Eerst en vooral zullen we jouw gezicht screenen met een oogmeting. Op basis daarvan kunnen we de brilglazen met de juiste sterkte slijpen naar de vorm van het montuur in ons eigen atelier. Voor ons is alleen het beste genoeg voor onze klanten, dus verkiezen wij de glazen van Hoya en Rodenstock. 
 

Tom Ford, Chanel, Hoet Couture

Wij selecteren de beste merken uit het binnen- en buitenland voor onze klanten. Onder andere Chanel, Hoet Couture en Tom Ford zijn steevaste blijvers in het assortiment. Voor jong en oud, van rustiek tot vernieuwend, klassiek, ... Jij kiest bij Optiek Daelman de bril die het beste bij jouw persoonlijkheid past.
 

Zonnebrillen

De tijd dat een zonnebril enkel maar een modeaccessoire is, is al enige tijd voorbij. En gelukkig maar, want een zonnebril dient ook om jouw ogen te beschermen. Zowel in de winter als in de zomer is een zonnebril het beste hulpmiddel wanneer het zonnetje zalig aan het schijnen is. Kom een kijkje nemen in onze optiekzaak want wij hebben Designbrillen tot scherp geprijsde zonnebrillen. Er is voor ieder wat wils.
 

Kinderbrillen

Weg met saaie monturen, ook de allerkleinsten en de tieners kunnen bij Optiek Daelman kiezen voor een trendy en moderne bril. De merken Lafont en Chloé kids bieden schoonheid en stevigheid, met oog voor detail. 
 

Unifocale en multifocale lenzen 

Wij staan gekend om ons maatwerk. Zo ook bij lenzen. Wij begeleiden je graag met de keuze naar lenzen die gepast zijn op jouw ogen. Zoals met de brillen, willen we ook met de lenzen enkel werken met merken die een topkwaliteit bieden. In dit geval zijn dat Bausch & Lomb, Johnson & Johnson en Alcon.
 

Start to Lens

Zijn lenzen een totaal nieuw gegeven voor jou en twijfel je of het iets voor jou is? Dan kan ons Start to Lens programma je op weg helpen. Voor nieuwe gebruiken van lenzen is dit ideaal om het te testen. Wij staan altijd klaar met advies en met de nodige opvolging.
 

Oogarts Londerzeel

Begin je problemen te ondervinden met je zicht? Kijk je moeizamer in het donker? Optiek Daelman biedt een kijkoplossing op maat van de klant. Dankzij onze nieuwste meetapparatuur kunnen wij het zicht en de stand van je ogen analyseren tot in de kleinste details. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat je troebel zicht zal verdwijnen. 

Ligging en routebeschrijving

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Optiek Daelman een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews