Openingsuren

Maandag 18/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 19/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 20/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 21/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Sinds 1995 is Pepa dé slotenmaker van Londerzeel en omgeving. Pepa plaatst en herstelt alle sloten en is gespecialiseerd in het plaatsen van veiligheidssloten.

Pepa staat voor een persoonlijke en flexibele dienstverlening met de focus op de beveiliging van uw woning of bedrijf.

Gratis veiligheidsstudie

Wilt u te weten komen hoe veilig uw woning is? Pepa Beveiliging onderzoekt uw ramen en deuren  tijdens een veiligheidsstudie en dit helemaal gratis. Woont u eerder afgelegen of in het midden van het centrum? Ook deze randomstandigheden worden van naderbij bekeken. Op basis van deze bevindingen bepaalt Pepa Beveiliging het risicoprofiel, gevolgd door een vrijblijvend voorstel om de veiligheid binnen uw woning te verhogen.

Betrouwbare beveiligingssystemen

Pepa Beveiliging werkt uitsluitend met stuk voor stuk belangrijke merken, gevestigde waarden en wereldleiders in veiligheidsartikelen. Zo geniet u van de beste kwaliteit en zeer betrouwbare systemen. Onder deze merken vallen Iseo, Litto, Abus, Dieckmann, Mul-T-Lock, Burg-Wächter, Evva, Euroblok, Dombrecht en Dom.

Pepa Beveiliging volgt de laatste ontwikkelingen op de voet, zowel qua oplossingen als reglementeringen. Zo kan de slotenmaker uit Londerzeel u hoogtechnologische systemen aanbieden.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/