Ramen en Deuren Geert Stas

Openingsuren

Maandag 21/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 25/10 Na afspraak
Zaterdag 26/10 Na afspraak
Zondag 27/10 Gesloten

Foto’s

Info

Ramen & deuren Geert Stas uit Lubbeek is gespecialiseerd in ramen en deuren in hout, pvc en aluminium bij renovatie en nieuwbouw. Deze firma bezorgt u ook graag kwalitatieve vliegenramen, vliegendeuren, rolluiken, screens en garagepoorten op maat. 
 

Aluminium ramen en deuren

Ramen & deuren Geert Stas biedt u aluminium ramen en deuren van Aluk. Aluminium is eerst en vooral bijzonder sterk, kan enorm veel kracht weerstaan en heeft een hoge druksterkte. Bovendien zijn deze ramen en deuren heel onderhoudsvriendelijk. De aluminiumproducten van de expert in ramen en deuren zijn leverbaar in meer dan 100 verschillende RAL kleuren. Subtiel of opvallend, er is voor ieders wat wils.

Kunststof ramen en deuren

Of u nu nieuw bouwt of renoveert, Ramen & deuren Geert Stas bezorgt u graag verfijnde en stijlvolle raam- en deursystemen in pvc Deceuninck voor elk woningtype. Deze ramen en deuren gaan heel lang mee, zodat u jaren kunt genieten van een hoog wooncomfort. Bovendien bieden kunststof ramen en deuren uitstekende isolatiewaarden, zijn ze perfect inbraakveilig en verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpallet.

Houten ramen en deuren

Kiest u voor houten ramen en deuren? Dan geniet u van een warme stijl van buitenschrijnwerk. Houten ramen of deuren geven uw woonst een nobele uitstraling en kunnen ook in alle bouwstijlen verwerkt worden.

Ligging en routebeschrijving