Algemene Schrijnwerkerij Geert Stas bvba

Openingsuren

Maandag 19/08 Na afspraak
Dinsdag 20/08 Na afspraak
Woensdag 21/08 Na afspraak
Donderdag 22/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Gesloten

Info

Algemene Schrijnwerkerij Geert Stas uit Lubbeek is gespecialiseerd in ramen en deuren in hout, pvc en aluminium  bij renovatie en nieuwbouw. Deze firma bezorgt u graag kwalitatieve vliegenramen, vliegendeuren, rolluiken en garagepoorten op maat.
 

Aluminium ramen en deuren

Algemene Schrijnwerkerij Geert biedt u aluminium ramen en deuren van Aluk. Aluminium is eerst en vooral bijzonder sterk, kan enorm veel kracht weerstaan en heeft een hoge druksterkte. Bovendien zijn deze ramen en deuren heel onderhoudsvriendelijk. De aluminiumproducten van de expert in ramen en deuren zijn leverbaar in meer dan 100 verschillende RAL kleuren. Subtiel of opvallend, er is voor ieders wat wils.
 

Kunststof ramen en deuren

Of u nu nieuw bouwt of renoveert, Algemene Schrijnwerkerij Geert Stas bezorgt u graag verfijnde en stijlvolle raam- en deursystemen in kunststof voor elk woningtype. Deze ramen en deuren gaan heel lang mee, zodat u jaren kunt genieten van een hoog wooncomfort. Bovendien bieden kunststof ramen en deuren uitstekende isolatiewaarden, zijn ze perfect inbraakveilig en verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpallet.
 

Houten ramen en deuren

Kiest u voor houten ramen en deuren? Dan geniet u van een warme stijl van buitenschrijnwerk. Houten ramen of deuren geven uw woonst een nobele uitstraling en kunnen ook in alle bouwstijlen verwerkt worden.

Ligging en routebeschrijving