Ramen en Deuren Geert Stas

Openingsuren

Maandag 06/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Ramen & deuren Geert Stas uit Lubbeek is gespecialiseerd in ramen en deuren in hout, pvc en aluminium bij renovatie en nieuwbouw. Deze firma bezorgt u ook graag kwalitatieve vliegenramen, vliegendeuren, rolluiken, screens en garagepoorten op maat. 
 

Aluminium ramen en deuren

Ramen & deuren Geert Stas biedt u aluminium ramen en deuren van Aluk. Aluminium is eerst en vooral bijzonder sterk, kan enorm veel kracht weerstaan en heeft een hoge druksterkte. Bovendien zijn deze ramen en deuren heel onderhoudsvriendelijk. De aluminiumproducten van de expert in ramen en deuren zijn leverbaar in meer dan 100 verschillende RAL kleuren. Subtiel of opvallend, er is voor ieders wat wils.

Kunststof ramen en deuren

Of u nu nieuw bouwt of renoveert, Ramen & deuren Geert Stas bezorgt u graag verfijnde en stijlvolle raam- en deursystemen in pvc Deceuninck voor elk woningtype. Deze ramen en deuren gaan heel lang mee, zodat u jaren kunt genieten van een hoog wooncomfort. Bovendien bieden kunststof ramen en deuren uitstekende isolatiewaarden, zijn ze perfect inbraakveilig en verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpallet.

Houten ramen en deuren

Kiest u voor houten ramen en deuren? Dan geniet u van een warme stijl van buitenschrijnwerk. Houten ramen of deuren geven uw woonst een nobele uitstraling en kunnen ook in alle bouwstijlen verwerkt worden.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder !... 9,9 Review door: Nicolaas
tot bij den tacorngrtjs... 9,8 Review door: Roger
Super blij, hele goeie service e... 10 Review door: Marina
Super goeie begeleiding bij het... 10 Review door: Marina
Perfect afgewerkt en vriendelijk... 10 Review door: Pieter
Prachtig werk ! Steeds vriendeli... 10 Review door: Guido