Openingsuren

Maandag 10/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 04/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 05/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 06/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 07/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 08/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/10 GeslotenGesloten

Info

Devos Guido

Een betrouwbare, deskundige schilder of behanger nodig? Devos Guido uit Lubbeek is de vakman die u zoekt voor al uw schilder- en behangwerken en binnenhuisdecoratie.
 

Schilderen, behangen en decoreren

Uw interieur is een persoonlijke kwestie. Een vakman die u een dienst volledig op maat kan bieden is dus essentieel bij uw werken. Devos Guido is met zijn meer dan 20 jaar ervaring in het vak uw vakman van dienst. De combinatie van ervaring met een persoonlijke en directe aanpak maakt dat uw tevredenheid verzekerd is. Dankzij zijn werk wordt u voortaan dagelijks omringd door de juiste toon en tint.

Devos Guido staat u van meet af aan bij met persoonlijk advies. Op basis van uw indicaties zoekt hij samen met u naar het interieur en de kleur die het best bij u passen. Daarbij profiteert u van Guido’s vakkennis en kiest u uit een uitgebreid gamma kleuren en materialen.

Een rustiek en landelijk effect? Een unieke structuur? Dynamisch en diep, of egaal en rustgevend? U vindt zeker en vast uw eigen unieke ontwerp.

Kleien, witten of toch maar behangen? U zegt het maar. Devos Guido is niet alleen een kraaknette en vliegensvlugge schilder en behanger, hij beheerst zowat alle bestaande technieken.

Benieuwd wat Devos Guido voor uw interieur kan betekenen? Neem contact op via 016 73 39 96 voor een gratis prijsofferte.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Devos Guido een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond