Drinkscenter Baets bv

Openingsuren

Maandag 20/03 GeslotenGesloten
Dinsdag 21/03 14:00 - 18:00
Woensdag 22/03 GeslotenGesloten
Donderdag 23/03 14:00 - 18:00
Vrijdag 24/03 14:00 - 18:00
Zaterdag 25/03 09:00 - 17:00
Zondag 26/03 GeslotenGesloten

Info

Drinkcenter Baets

Bij Drinkcenter Baets te Pellenberg kunt u niet alleen terecht om uw frigo of kelder aan te vullen met de lekkerste bieren, frisdranken of wijntjes. U kunt hier ook gans het jaar door langskomen om een leuke biermand, een geschenkverpakking of een exclusieve fles van uw favoriete drank te bekomen. 
 

Het ruimste assortiment dranken

Bent u op zoek naar een lekker biertje? Koopt u graag uw frisdranken in een grotere verpakking tegen supervoordelige prijzen? Of zoekt u het ideale drankengeschenk? Kom dan zeker langs bij Drinkcenter Baets voor het grootste assortiment dranken te Pellenberg!
 

Alcohol en niet-alcoholische dranken

Bij Drinkcenter Baets kunt u zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken verkrijgen. Bovendien beschikt de drankenhandel over een ruim assortiment watersoorten, waar veel restaurants en zelfstandigen gebruik van maken.

Het ruime assortiment dranken, evenals de zeer voordelige prijzen, zorgen ervoor dat u bij Drinkcenter Baets te Pellenberg steeds goed zit. Organiseert u binnenkort een fuif of een feestje? Samen met u kijkt de drankenhandel hoe ze u de beste voorwaarden qua afname en prijzen kunnen bieden. Ook de eventuele teruggave van volle verpakkingen die over zijn na de fuif of het feest kan besproken worden.
 

Biermanden vol variatie

Een biermand is steeds een leuk geschenk om te krijgen. Niet enkel mannen, maar ook vrouwen lijken de laatste jaren meer en meer de smaak van bier te pakken te krijgen. Daarom zorgt Drinkcenter Baets voor toffe biermanden die u kunt verkrijgen in de winkel te Pellenberg.

Is de persoon aan wie u de mand cadeau wil doen liefhebber van blonde bieren? Houdt de persoon in kwestie liever van bruin bier? Omdat iedereen een andere smaak heeft, vult u uw biermand volledig volgens eigen wensen.

Naast deze traditionele biermanden, zorgt Drinkcenter Baets te Pellenberg ook voor originele geschenkmanden, aangevuld met diverse lekkernijen, wijn of een andere dranksoort. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Drinkscenter Baets bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Bij drinkcenter Baets staan ze a... 10 Review door: Sophie
Doe zo verder Myriam! Super vri... 10 Review door: Myriam
doe zo verder... 9,3 Review door: Ml
Super vriendelijke bediening,r... 10 Review door: Myriam
Heel vriendelijke bediening. Wat... 10 Review door: Baets
Mooie winkel, lieve en vriendeli... 10 Review door: Liesbeth