Drinkscenter Baets bv

Openingsuren

Maandag 19/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 20/04 14:00 - 18:00
Woensdag 21/04 GeslotenGesloten
Donderdag 15/04 14:00 - 18:00
Vrijdag 16/04 14:00 - 18:00
Zaterdag 17/04 09:00 - 17:00
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Info

Drinkcenter Baets

Bij Drinkcenter Baets te Pellenberg kunt u niet alleen terecht om uw frigo of kelder aan te vullen met de lekkerste bieren, frisdranken of wijntjes. U kunt hier ook gans het jaar door langskomen om een leuke biermand, een geschenkverpakking of een exclusieve fles van uw favoriete drank te bekomen. 
 

Het ruimste assortiment dranken

Bent u op zoek naar een lekker biertje? Koopt u graag uw frisdranken in een grotere verpakking tegen supervoordelige prijzen? Of zoekt u het ideale drankengeschenk? Kom dan zeker langs bij Drinkcenter Baets voor het grootste assortiment dranken te Pellenberg!
 

Alcohol en niet-alcoholische dranken

Bij Drinkcenter Baets kunt u zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken verkrijgen. Bovendien beschikt de drankenhandel over een ruim assortiment watersoorten, waar veel restaurants en zelfstandigen gebruik van maken.

Het ruime assortiment dranken, evenals de zeer voordelige prijzen, zorgen ervoor dat u bij Drinkcenter Baets te Pellenberg steeds goed zit. Organiseert u binnenkort een fuif of een feestje? Samen met u kijkt de drankenhandel hoe ze u de beste voorwaarden qua afname en prijzen kunnen bieden. Ook de eventuele teruggave van volle verpakkingen die over zijn na de fuif of het feest kan besproken worden.
 

Biermanden vol variatie

Een biermand is steeds een leuk geschenk om te krijgen. Niet enkel mannen, maar ook vrouwen lijken de laatste jaren meer en meer de smaak van bier te pakken te krijgen. Daarom zorgt Drinkcenter Baets voor toffe biermanden die u kunt verkrijgen in de winkel te Pellenberg.

Is de persoon aan wie u de mand cadeau wil doen liefhebber van blonde bieren? Houdt de persoon in kwestie liever van bruin bier? Omdat iedereen een andere smaak heeft, vult u uw biermand volledig volgens eigen wensen.

Naast deze traditionele biermanden, zorgt Drinkcenter Baets te Pellenberg ook voor originele geschenkmanden, aangevuld met diverse lekkernijen, wijn of een andere dranksoort. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Steeds vriendelijk en behulpzaam... 10 Review door: Maarten
Top service!... 10 Review door: Maarten
Uitstekende bediening.... 9 Review door: Jan
Een avondje plezier? Dan kom je... 10 Review door: Alexandra
vriendelijke familiale service... 8 Review door: Steven
////... 9,5 Review door: Marc