Elektriciteitswerken Sorton Luc

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 24/05
Pinksteren op 23/05
Maandag 24/05 Na afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraak
Zaterdag 22/05 Na afspraak
Zondag 23/05 Gesloten

Info

Luc Sorton in Pellenberg

Luc Sorton in Pellenberg is een zelfwerkend patroon en elektricien met meer dan 25 jaar ervaring in algemene elektriciteitswerken. U kan dan ook op zijn jarenlange expertise rekenen voor al uw uiteenlopende elelktriciteitsklussen! 
 

Automatische poortopener of hekopener plaatsen

U wilt graag uw poort, garagepoort, hek of afsluiting automatiseren? Geen probleem, Luc Sorton is uw specialist op het gebied van automatisatie! Door het plaatsen van een automatische poortopener, deuropener of hekopener krijgt u eenvoudig toegang tot uw woning doormiddel van een simpele druk op een knop. Zo hoeft u niet steeds uit uw wagen te stappen om uw poort of hek te openen en sluiten. 

Uiteraard neemt Luc Sorton alle gerelateerde elektriciteitswerken voor zich. Zowel het plaatsen van de elektromotoren, de draagbeugel, kleine elektriciteitskast als het leggen van de elektriciteitskabels worden in eigen beheer uitgevoerd. 
 

Ventilatiesysteem plaatsen

Ventilatie in uw keuken, woning of living plaatsen? Ook hiervoor bent u bij Algemene Elektriciteitswerken Luc Sorton in Pellenberg aan het juiste adres. Door een ventilatiesysteem te plaatsen zorgt u voor een toevoer van verse lucht in uw leefruimtes, zoals uw bureau, slaapkamer en woonkamer. Vochtige lucht in vochtige kamers zoals uw wc, keuken en badkamer wordt afgevoerd, wat de lucht adembaarder maakt en vochtproblemen vermijdt. 
 

Gratis prijsofferte

Wilt u graag een gratis prijsofferte? Komt in orde! Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met Luc Sorton via het nummer 016 25 87 49 of via lucsorton@pandora.be. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief