Kapsalon Hairplay

Openingsuren

Maandag 28/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Info

Kapsalon Hairplay, gelegen in Lubbeek, staat steeds tot uw dienst voor al uw haarwensen in een gloednieuw en eigentijds kapsalon te Lubbeek.
Wilt u uw haren even laten bijknippen of bent u op zoek naar een kapper die u kan voorzien van een compleet nieuwe look? De kapster bij Kapsalon Hairplay helpt u graag met professioneel advies. Zowel dames, heren als kinderen kunnen genieten van de service bij Kapsalon Hairplay.

 

Kapsel op maat

Het gekwalificeerd en opgeleid personeel verwent zowel jong als oud met een prima haarverzorging. Kapsalon Hairplay voorziet u graag van een kapsel op maat dat in lijn ligt met de laatste trends. . Na een hartelijke ontvangst werkt de kapper met veel plezier en passie een kapsel uit dat past bij uw gezichtsvorm. Dit kapsalon creëert steeds in overleg met u, het juiste model. Kapsalon Hairplay blijft steeds op de hoogte van de nieuwste haarmode en weet altijd exact wat er met uw haar mogelijk is.

 

Diensten

Kapsalon Hairplay is gespecialiseerd in het creëren van een passende snit bij zowel mannen, vrouwen als kinderen. Met een prima brushing wordt u nieuw kapsel tot in de puntjes afgewerkt.
Heeft u een belangrijk feest gepland? Steel de show met een prachtig feestkapsel waarvan Kapsalon Hairplay u graag voorziet.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

alles tip top heel goede service... 10 Review door: Annie
toppie... 10 Review door: Annie
misschien online reserveren moge... 10 Review door: Gisele