Kapsalon Hairplay

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 Gesloten
Dinsdag 30/04 Na afspraak
Woensdag 01/05 Na afspraak
Donderdag 02/05 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraak
Zondag 28/04 Gesloten
Tijdens schoolvakanties altijd gesloten op dinsdag.

Foto’s

Info

Kapsalon Hairplay, gelegen in Lubbeek, staat steeds tot uw dienst voor al uw haarwensen in een gloednieuw en eigentijds kapsalon te Lubbeek.
Wilt u uw haren even laten bijknippen of bent u op zoek naar een kapper die u kan voorzien van een compleet nieuwe look? De kapster bij Kapsalon Hairplay helpt u graag met professioneel advies. Zowel dames, heren als kinderen kunnen genieten van de service bij Kapsalon Hairplay.

 

Kapsel op maat

Het gekwalificeerd en opgeleid personeel verwent zowel jong als oud met een prima haarverzorging. Kapsalon Hairplay voorziet u graag van een kapsel op maat dat in lijn ligt met de laatste trends. . Na een hartelijke ontvangst werkt de kapper met veel plezier en passie een kapsel uit dat past bij uw gezichtsvorm. Dit kapsalon creëert steeds in overleg met u, het juiste model. Kapsalon Hairplay blijft steeds op de hoogte van de nieuwste haarmode en weet altijd exact wat er met uw haar mogelijk is.

 

Diensten

Kapsalon Hairplay is gespecialiseerd in het creëren van een passende snit bij zowel mannen, vrouwen als kinderen. Met een prima brushing wordt u nieuw kapsel tot in de puntjes afgewerkt.
Heeft u een belangrijk feest gepland? Steel de show met een prachtig feestkapsel waarvan Kapsalon Hairplay u graag voorziet.

 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Kapsalon Hairplay als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Reviews

alles tip top heel goede service... 10 Review door: Annie
toppie... 10 Review door: Annie
misschien online reserveren moge... 10 Review door: Gisele