Prodenta & Pro-Feet

Openingsuren

Maandag 02/10 Na afspraak
Dinsdag 03/10 Na afspraak
Woensdag 04/10 Na afspraak
Donderdag 05/10 Na afspraak
Vrijdag 06/10 Na afspraak
Zaterdag 30/09 Gesloten
Zondag 01/10 Gesloten

Info

Prodenta & Pro-feet: jouw hulplijn voor kunstgebitten, prothesen, steunzolen en mondbeschermers

Bij Prodenta & Pro-feet in Lubbeek kan je terecht voor herstellingen van kunstgebitten en voor uitneembare prothesen. Het komt vaak voor dat je kunstgebit niet goed past of dat er iets mis is, nu hoef je niet meer te blijven sukkelen. Ga gewoon langs bij Prodenta & Pro-feet en al je zorgen zullen snel voorbij zijn.
 

Steun voor je voeten

Het begint allemaal bij je voeten. Last van rugklachten, pijn je enkels en gewrichten,... maak dan snel de keuze voor steunzolen en je zal zien dat je vanaf dan op wolkjes loopt. Prodenta & Pro-feet helpt jou persoonlijk verder om de steunzolen perfect te maken voor je maat. 
 

Bescherming voor de sporters 

Ook de sporters kunnen hun weg vinden naar Prodenta & Pro-feet. Zij hebben namelijk mondbeschermers in hun assortiment. Om iedereen op een professionele en persoonlijke manier te helpen werken zij enkel en alleen op afspraak. Zo kan het team van Prodenta & Pro-feet voldoende de tijd nemen om naar jouw wensen te luisteren en zo op maat je tot hulp te komen.
 

Tandlabo, podoloog

Prodenta & Pro-feet is gelegen in de Kapelstraat nummer 15 te Lubbeek. Iedereen is van harte welkom. Om een afspraak te bemachtigen hoef je hun gewoon te contacteren via hun emailadres of telefonisch. Je bent dus één berichtje of belletje verwijderd van een verlichtend leven. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Prodenta & Pro-Feet een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond