Openingsuren

Maandag 11/12 09:00 - 12:3013:30 - 18:30
Dinsdag 12/12 GeslotenGesloten
Woensdag 13/12 09:00 - 12:3013:30 - 18:30
Donderdag 14/12 09:00 - 12:3013:30 - 18:30
Vrijdag 15/12 09:00 - 12:3013:30 - 18:30
Zaterdag 09/12 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Zondag 10/12 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Juweliers De Greeve: jouw specialist in juwelen, uurwerken en herstellingen

Bij Juweliers De Greeve in de Ophovenstraat in Neeroeteren (Maaseik) ben je aan het juiste adres voor alles wat met juwelen te maken heeft. Eigenares Marleen Brans heeft maar liefst meer dan 30 jaar ervaring. Ze werd grootgebracht in een juweliersfamilie, want haar moeder had reeds de gelijknamige juwelierszaak in Rekem. Naast haar vakmanschap in het adviseren en herstellen van juwelen, ging Marleen een stapje verder en volgde een opleiding tot uurwerkmaker. Ook een diploma graveren bleef niet uit. Het mag dan ook geen wonder heten dat je bij Juweliers De Greeve in een omgeving terecht komt waar men van wanten weet.
 

Juwelen: ringen, halskettingen en armbanden

Ben je klaar om je geliefde ten huwelijk te vragen? Dan mag een geschikte verlovingsring natuurlijk niet ontbreken. De mooiste dag van je leven gaat sowieso gepaard met trouwringen. Trouwringen zijn hét symbool van liefde en verbintenis tussen twee mensen die in het huwelijk treden. Ze worden uitgewisseld tijdens de ceremonie en gedragen als teken van de belofte om elkaar trouw te blijven. Bij Juweliers De Greeve kun je terecht voor trouwingen in zilver en goud. Je kan het simpel houden of je fantasie de vrije loop laten met edelstenen zoals zirconia en diamant. Vaak worden de trouwringen ook gegraveerd.

Je wil natuurlijk graag opgekleed zijn met juwelen die assortie zijn. Daarom is er ook een ruim aanbod aan halskettingen en armbanden die perfect bij je ringen passen. Laat je adviseren door een expert zodat je zeker de juiste keuze kunt maken.
 

Graveren en foto-graveren: maak je sieraad persoonlijk

Het graveren van een juweel, horloge, hanger, ketting of naamplaatje kan een geweldige manier zijn om een persoonlijk tintje toe te voegen aan het sieraad, zodat het nog unieker en specialer wordt voor de drager. Bij Juweliers De Greeve gebeurt het graveren machinaal, zodat je altijd verzekerd kunt zijn van een perfect resultaat. Vaak wordt er gekozen voor namen, initialen, een datum, een speciale boodschap of een quote die belangrijk zijn voor de drager van het sieraad. Soms wordt het graveren ook louter gebruikt om identificatiedoeleinden. Het graveren van een naam of een telefoonnummer op je armband of halsketting kan nuttig zijn als het sieraad verloren raakt en kan helpen bij het terugvinden ervan.

Bij Juweliers De Greeve kun je ook terecht voor foto-graveren. Je kan je geliefde, familie of huisdier laten vereeuwigen op een hanger of een ander geschenk. Prachtig om zelf te hebben, nog origineler om cadeau te geven.
 

Gaatjes schieten voor oorbellen

Eigenlijk is de term “schieten” niet aan de orde bij Juweliers De Greeve, want er wordt gebruik gemaakt van het merk Studex, waarbij er eigenlijk geen gaatjes worden geschoten maar gezet: de oorbel is zo scherp als een piercingnaald. Het systeem is volledig geruisloos, want het vooral bijzonder prettig inzetbaar maakt voor kinderen.
 

Vereeuwig je herinnerning: bronzeren, verzilveren of vergulden.

Bronzeren is een fascinerende techniek die al eeuwenlang wordt gebruikt om objecten te beschermen en te verfraaien, en wordt nog steeds veel gebruikt in moderne tijden. Babyschoentjes, fopspeentjes, champagnekurken... Elke herinnering kan worden vereeuwigd door het laten bedekken met een laagje goud, zilver of koper. Twijfel je of jouw item geschikt is om het te laten bronzeren? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen en je te laten adviseren.
 

Herstellen of laten omvormen van juwelen

Ook sieraden doorstaan niet altijd de tand des tijds. Bij Juweliers De Greeve kun je terecht voor alle soorten herstellingen van juwelen, horloges, halskettingen en armbanden. Misschien heb je juwelen die je niet meer draagt of die je erfde. Je kan nieuw leven in je waardevolle bezittingen laten blazen door ze laten om te toveren tot eigentijdse en moderne creaties. De juwelen behouden op die manier volledig hun waarde in alle opzichten.

Wil je je oude sieraden niet laten omvormen maar heb je toch nog gouden sieraden? Ook dan is er goed nieuws. Juweliers De Greeve aanvaardt jouw oud goud als betaalmiddel voor nieuwe aankopen aan de actuele dagprijs van goud!
 

Verdeler van topmerken voor de hoogste kwaliteit!

Juweliers De Greeve is een officiële verdeler van Rodania, Festina, Guess, Esprit, Storm, Casio, Timberland, Fossil, Lotus en Police. Voor juwelen zijn dit de merken Naiomy, My iMenso, Di Luna, Silver Rose, Bronzalure, Naiomy Princes, Amici, My iMenso, Orage en Duo-trouwringen.

Aarzel niet om contact op te nemen voor al je vragen. Ze zijn zowel telefonisch als per e-mail beschikbaar om je te adviseren in je keuzes. Je bent ook altijd welkom om gewoon vrijblijvend binnen te springen en weg te dromen bij het enorme aanbod. Er is een ruime gratis parking vlak voor de deur.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Juwelier De Greeve een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond