Van Langenhove bv - Bloemen en Planten Veris

Openingsuren

Maandag 04/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 05/12 10:00 - ... - 18:30
Woensdag 06/12 10:00 - ... - 18:30
Donderdag 07/12 10:00 - ... - 18:30
Vrijdag 08/12 10:00 - ... - 18:30
Zaterdag 09/12 09:00 - ... - 18:00
Zondag 03/12 10:00 - ... - 13:00

Info

Verse bloemen en planten

Laat je inspireren binnen een kleurrijk en gezellig kader bij Bloemen en Planten Veris. Zij bieden je een totaalconcept voor je interieur aan van bloemen, planten en decoratie. Laat je omgeven door een paradijs van geuren en kleuren. Zaakvoerster Hilde biedt een advies en kwaliteit aan tegen zeer scherpe prijzen. 
 

Snijbloemen

Van planten tot een indrukwekkend boeket, Hilde kiest ze met grote zorg uit. Ze is een ware experte in het combineren van kleuren, structuren en texturen met durf.
De boeketten zijn stuk voor stuk met liefde samengesteld. Zij is steeds op de hoogte van de nieuwste trends en het beste groen van het seizoen. Elke creatie wordt op een unieke manier samengesteld.
 

Vazen en andere decoratie

Je zal zien dat na een bezoek aan Bloemen en Planten Veris uit Machelen, je interieur er helemaal anders zal uitzien. Je woning krijgt onmiddellijk die extra touch waar je zo naar op zoek was. Heb je nog geen vaas om je nieuwe boeket in te presenteren? Er is een ruime keuze aan vazen en andere decoratieve spulletjes.


Bloemenzaak Veris Machelen

Je bent steeds van harte welkom voor een bezoek aan hun winkel. Volgens ieders wens helpen ze je bij Bloemen en Planten Veris graag verder met de perfecte bloemen of het mooiste geschenk. Veris heeft een centrale ligging vlak bij Makro en heeft een ruime parkeergelegenheid voor hun cliënteel. 
 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Van Langenhove bv - Bloemen en Planten Veris een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond