Anthony De Schryver Dierenarts

Spreekuren

Maandag 23/09 Na afspraak
Dinsdag 24/09 Na afspraak
Woensdag 25/09 Na afspraak
Donderdag 26/09 Na afspraak
Vrijdag 27/09 Na afspraak
Zaterdag 28/09 Na afspraak
Zondag 22/09 Na afspraak

Foto’s

Info

Anthony is geboren in de hoofdstad van het Meetjesland, EEKLO. Al van jongs af aan was hij gepassioneerd door dieren. Dit resulteerde in enkele "beestige" hobby's waaronder paard- en mensport, duivenliefhebber, het kweken van verschillende siervogels en imker. 
In 2006 startte hij aan de universiteit van Gent met de opleiding diergeneeskunde. 
In September 2013 behaalde Anthony zijn diploma van dierenarts. Sindsdien werkt hij als zelfstanidig dierenarts in de regio Eeklo/Maldegem/Brugge.

Anthony is ook vebonden met  Dierenartsencentrum ANIMO te Sint-kruis (Brugge). Sinds September 2013 versterkt hij het team. Waar hij voornamlijk instaat voor de behandeling van herkauwers, paarden, vogels en kleine huisdieren. Dankzij de samenwerking is er een 24h 7/7 telefonische permanentie aanwezig. Zodat u en uw dieren altijd ieder moment kunnen geholpen worden.

Als fervente duivenmelker en vogelliefhebber staat hij u dan ook graag met woord en daad bij. Zowel voor medische als conditionele begeleiding van uw duiven, kippen en siervogels.

Voor honden en katten komt de dierenarts aan huis of komt u ter plaatse naar de dierenkliniek in Brugge. Daar beschikken ze over een Digitale RX, Echo, Gasanasthesie, Operatiezaal, Recovery.

Ligging en routebeschrijving