Openingsuren

Maandag 31/01 06:00 - 18:30
Dinsdag 01/02 GeslotenGesloten
Woensdag 02/02 06:00 - 18:30
Donderdag 27/01 06:00 - 18:30
Vrijdag 28/01 06:00 - 18:30
Zaterdag 29/01 06:00 - 18:30
Zondag 30/01 06:00 - 16:00

Info

Krijgt u ook niet genoeg van de geur en smaak van versgebakken brood, pistolets, koffiekoeken of taarten? Bij Bakkerij Chris in de Stationsstraat in Maldegem wordt u op uw wenken bediend met dagverse producten. Er is een groot aanbod aan brood en banket aanwezig, dat u telkens aangereikt wordt door het team van vriendelijke winkelmedewerkers. 

Geen brood meer in huis? Bakkerij Chris helpt je graag verder, zowel in de zaak als aan hun 24/24 beschikbare broodautomaat!


Kwaliteit

Bakkerij Chris in Maldegem staat al sinds jaar en dag garant voor een uitstekende kwaliteit. Alles wordt met de beste ingredienten en uiterste zorg voor u bereid.
 

Ruim assortiment

U vindt in de winkel een groot assortiment aan kraakverse traditionele broden, maar ook voor speciaal brood kan u er terecht. Is de winkel gesloten en bent u nog op zoek naar je dagelijks vers brood? Dan kan u 24/24 aan de broodautomaat terecht. Bovendien kan u bij Bakkerij Chris een rijk gamma aan koffie- en ontbijtkoeken, patisserie, chocolade en confiserie vinden.
 

Geschenken

Op zoek naar een geschenk? Bakkerij Chris beschikt over u een groot aanbod aan pralines en andere geschenken. Wil je op de hoogte blijven van hun acties en promoties? Klik dan hier en like hen op Facebook!

Ga zeker eens langs in de winkel van Bakkerij Chris te Maldegem en ervaar de kwaliteit van een echte warme bakker! 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/