Openingsuren

Maandag 21/06 10:00 - ...
Dinsdag 22/06 GeslotenGesloten
Woensdag 23/06 10:00 - ...
Donderdag 17/06 10:00 - ...
Vrijdag 18/06 10:00 - ...
Zaterdag 19/06 10:00 - ...
Zondag 20/06 10:00 - ...

Foto’s

Info

Café ‘t Lapperke 

Café ‘t Lapperke is sinds begin 2017 terug opgestart door Danny in Adegem-Dorp. Omdat er vele zaken mee gestopt zijn, is dit een ideaal adres voor elke Adegemenaar en mensen uit de omtrek om eens gezellig samen te komen.

Iedereen die van een lekker pintje of streekbier, koffietje of thee, of andere lekkere dranken houdt, zal zich hier direct thuis voelen.
 

Sportcafé

Elke voetballiefhebber zal in Café ‘t Lapperke op een groot scherm de spannendste wedstrijden kunnen volgen samen met vrienden, ambiance verzekerd. Ook wie voor de wielersport enthousiast is, kan hier zijn/haar hartje ophalen: deze wedstrijden worden uiteraard eveneens op het grote scherm uitgezonden. Verder kunnen mensen die een graag een stootje steken een spelletje of wedstrijd spelen op de Tapbiljart.
 

Evenementen

In Café ‘t Lapperke kunnen ook allerhande evenementen georganiseerd worden. Heeft u zin in een avond met mosselen, ribbetjes, hamburgers en braadworsten, een optreden of andere leuke aangelegenheden? Neem zeker eens contact op voor de mogelijkheden op maat. 

Vanwege het feit dat er een zeer grote tuin met buiten barbecue beschikbaar is, is Café ‘t Lapperke een perfecte gelegenheid voor zomerse festiviteiten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief