Openingsuren

Maandag 04/03 GeslotenGesloten
Dinsdag 05/03 08:00 - 19:00
Woensdag 06/03 08:00 - 19:00
Donderdag 07/03 08:00 - 19:00
Vrijdag 01/03 08:00 - 19:00
Zaterdag 02/03 08:00 - 18:00
Zondag 03/03 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

 

Brandstoffen Decock

Decock, opgestart in 1999, zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke en kwaliteitsvolle service krijgt. Dankzij jarenlange ervaring, zelfstandige werkwijze en rechtstreeks contact met elke klant, kan dit ultiem streefdoel keer op keer bereikt worden.
 

Aanbod

Bij Decock kan je terecht om te tanken, of een drankje te kopen in de bijhorende shop!
Daarnaast kan je hier terecht voor benzine, diesel of verwarmingsbrandstof aan de beste prijzen! De levering hiervan is mogelijk in heel Vlaanderen. de leveringen worden in 80% van de gevallen door Decock zelf uitgevoerd en voor de overige 20% wordt samengewerkt met zeer betrouwbare transportfirma's waarmee reeds jarenlang een goede band werd opgebouwd.

 

Smeerinstallaties

Brandstoffen Decock verdeelt een ruim gamma smeerinstallaties in Adegem die aangekocht of in bruikleen genomen kunnen worden. je vindt hier onderandere oliemeters, tellers en olie- en vetpompen. Het voordeel van de installaties zijn enerzijds de professionele kenmerken waardoor aangetoond kan worden dat de installaties van hoge kwaliteit zijn. Anderszijds zijn dit installaties die je perfect kan huren, dit kan voor starters een groot voordeel zijn doordat er geen hoge kosten aan verbonden zijn!
 

Verwarming

Op zoek naar een kachel die werkt op houtpellets? Pelletkachels van Brandstoffen Decock bieden deze vaste kachels aan. Danzij het elektronische systeem zijn deze heel eenvoudig af te stellen. Ze zijn dus niet alleen energiebesparend, gezellig maar ze zijn ook nog eens zeer gemakkelijk in gebruik.

Voor meer info kan je altijd terecht op de site!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Decock nv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond