Openingsuren

Maandag 31/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 01/02 08:00 - 19:00
Woensdag 02/02 08:00 - 19:00
Donderdag 03/02 08:00 - 19:00
Vrijdag 28/01 08:00 - 19:00
Zaterdag 29/01 08:00 - 18:00
Zondag 30/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

 

Brandstoffen Decock

Decock, opgestart in 1999, zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke en kwaliteitsvolle service krijgt. Dankzij jarenlange ervaring, zelfstandige werkwijze en rechtstreeks contact met elke klant, kan dit ultiem streefdoel keer op keer bereikt worden.
 

Aanbod

Bij Decock kan je terecht om te tanken, of een drankje te kopen in de bijhorende shop!
Daarnaast kan je hier terecht voor benzine, diesel of verwarmingsbrandstof aan de beste prijzen! De levering hiervan is mogelijk in heel Vlaanderen. de leveringen worden in 80% van de gevallen door Decock zelf uitgevoerd en voor de overige 20% wordt samengewerkt met zeer betrouwbare transportfirma's waarmee reeds jarenlang een goede band werd opgebouwd.

 

Smeerinstallaties

Brandstoffen Decock verdeelt een ruim gamma smeerinstallaties in Adegem die aangekocht of in bruikleen genomen kunnen worden. je vindt hier onderandere oliemeters, tellers en olie- en vetpompen. Het voordeel van de installaties zijn enerzijds de professionele kenmerken waardoor aangetoond kan worden dat de installaties van hoge kwaliteit zijn. Anderszijds zijn dit installaties die je perfect kan huren, dit kan voor starters een groot voordeel zijn doordat er geen hoge kosten aan verbonden zijn!
 

Verwarming

Op zoek naar een kachel die werkt op houtpellets? Pelletkachels van Brandstoffen Decock bieden deze vaste kachels aan. Danzij het elektronische systeem zijn deze heel eenvoudig af te stellen. Ze zijn dus niet alleen energiebesparend, gezellig maar ze zijn ook nog eens zeer gemakkelijk in gebruik.

Voor meer info kan je altijd terecht op de site!
 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/