Openingsuren

Maandag 05/12 Na afspraak
Dinsdag 06/12 Na afspraak
Woensdag 30/11 Na afspraak
Donderdag 01/12 Na afspraak
Vrijdag 02/12 Na afspraak
Zaterdag 03/12 Na afspraak
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Ontspan en geniet bij Schoonheidsinstituut Baïne

Reeds 13 jaar geleden startte ik met mijn Schoonheidsinstituut Baïne in Maldegem. Sinds een paar jaar heb ik het plezier om samen met mijn dochter de zaak uit te bouwen tot een salon die zich richt op huidverbetering en figuurcorrectie. 
 

Gelaatsbehandelingen

Iedereen heeft van tijd tot tijd nood aan me-time. Kies dan voor het ultieme ontspanningsmoment en boek bij ons een afspraak voor een relaxerende gelaatsverzorging. Je kan kiezen voor een basis gelaatsbehandeling of voor een verzorging die zich specifiek richt op huidverbetering en anti-aging. Wij kunnen met een mini-facelift  of via mesotherapie wonderen verrichten met je gelaat. Je zult opnieuw een gezonde gloed krijgen. Naast het gelaat bieden wij ook lichaamsbehandelingen aan die je zullen laten voelen tot een nieuwe persoon. 
 

Microneedling

Hoe effectief is microneedling? Wel, deze behandeling zorgt ervoor dat je littekens, acné en overige huidbeschadigingen worden hersteld en dit door middel van kleine naaldjes die je huid doorprikken. Het klinkt beangstigend, maar je voelt er helemaal niets van. Het is een grote trend geworden en daar spelen wij graag op in. De collageentherapie zorgt dus voor het verbeteren van de huid. 
 

Professionele make-up, wimperlifting en wenkbrauwkleuringen

Ben je zelf niet goed in het aanbrengen van make-up? Heb je een feest en wil je graag uitpakken met prachtige avond- of bruidsmake-up. Wij, bij Schoonheidsinstituut Baïne, kunnen op een half uur tijd, je gelaat omtoveren tot dat van een diva en dit zonder dat jij je naturelle schoonheid verliest. Om je look helemaal af te maken kan je een wimperlifting boeken en je wenkbrauwen of wimpers laten kleuren. 
 

Manicure en Gelish nagels

Mooie verzorgde handen zijn een visitekaartje, wij geven je een volledige manicure met of zonder de nagels te lakken. Wil je nagellak die toch 2 weken houdbaar is, kies dan voor één van onze mooie Gelish kleuren of ga voor de alom bekende French nails. 
 

Pedicure en voetreflexologie

Niet alleen je handen, ook je voeten krijgen heel wat te verduren, dichte schoenen, veel wandelen of staan,... Het is dan ook geen luxe om bij ons langs te komen voor een verdiende pedicure. Je hebt de keuze uit een natuurlijke behandeling, je kan de nagels nadien laten lakken met nagellak of met Gelish. Hou je van massages, kies dan voor onze voetreflexologie sessies. 
 

Figuuranalyse

Voor dames die het niet makkelijk vinden om de juiste kleding te kopen kunnen wij onze figuuranalyse aanraden. Met deze sessie gaan we samen op zoek naar de juiste verhoudingen van je lichaam door middel van te meten. De bouw van je lichaam bepaalt welke kledij je het best past. Wij gaan zeer persoonlijk te werk en geven je daarnaast ook voedingsadvies indien jij je lichaam wilt verbeteren. 
 

Huidanalyse

Wil je starten met een behandeling om je huid te verbeteren, dan raden wij je aan om eerst een huidanalyse te boeken in ons schoonheidsinstituut. Daarbij gaan wij kijken of er eventueel huidverkleuringen zijn, gevoelige huidreacties,... En daardoor krijgen wij het juiste beeld van welk huidtype je bent en welke behandeling wij je kunnen aanraden. 
 

Definitieve ontharingen

Ben jij het ook zo beu om meermaals per week te ontharen en daarbovenop ingegroeide haartjes te bekomen. Dat hoeft niet langer, maak een afspraak voor definitieve ontharing van een lichaamsdeel naar keuze. De veel gekozen schoonheidsbehandelingen zijn de definitieve ontharing van de bovenlip en kin, ontharing van benen en oksels. Uiteraard zijn er nog tal van mogelijkheden. Contacteer ons gerust voor meer informatie. 
 

Verzorgingsproducten

Wij, van Schoonheidsinstituut Baïne, hebben ook een webshop waar je terecht kunt om jouw favoriete verzorgingsproducten te kopen. Het is niet alleen belangrijk dat je bij ons langskomt voor een verzorging, tussentijds heeft je huid ook nog steeds de juiste voeding nodig om zichzelf te beschermen en te verbeteren. Wij verkopen producten van Azelac, ATPSES, Dermaline en nog zoveel meer. Ook de make-up die wij gebruiken kan je kopen via onze shop. Bekijk ons assortiment hier al eens rustig: https://schoonheidsinstituutbaine.be/webshop
 

Schoonheidsinstituut

Kies voor jezelf en maak een afspraak in ons instituut. Wij laten je een volledige make-over ondergaan door te zorgen voor de juiste verzorgingen en behandelingen. Hopelijk tot binnenkort!

Rita & Ine

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Schoonheidsinstituut Baïne een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Dankjewel!... 8,8 Review door: Lieve
bedankt voor de vele jaren aan g... 9,2 Review door: Christa
Hier wordt je steeds warm en vri... 10 Review door: Silvy
Nu weet ik eindelijk welke prod... 9 Review door: Sylvia
Prima behandelingen! Vriendelijk... 10 Review door: Ingrid
Super adresje... 10 Review door:
proficiat je bent super doe zo v... 10 Review door: Magdalena