Het Eikehof

Openingsuren

Maandag 23/09 Na afspraak
Dinsdag 24/09 Na afspraak
Woensdag 25/09 Na afspraak
Donderdag 19/09 Na afspraak
Vrijdag 20/09 Na afspraak
Zaterdag 21/09 Na afspraak
Zondag 22/09 Na afspraak

Info

Eikehof Malle

Sinds 2007 mogen wij ons trotse eigenaar noemen van Het Eikehof, een klein kleinschalige hondenfokkerij / dierenpension. Zowel de fokkerij als ons dierenpension is gelegen in Oostmalle (Antwerpen). Dit op +/- 20 minuten rijden vanaf Breda. 

Bent u op zoek naar een nieuwe vriend voor het leven? Komt dan zeker eens langs. Naast het aanbieden van verschillende hondenrassen, kan u bij ons ook terecht voor meer informatie in verband met het houden van een hond. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij uw keuze en eerlijk advies geven. Wanneer u uw droompup gevonden heeft kan u bij ons ook steeds kennis maken met beide ouders. Dit vinden wij belangrijk. Op die manier kunnen wij u ook aantonen dat wij de ouders niet alleen op uiterlijke en fysieke kenmerken selecteren maar ook op karakter en gezondheid. Zo vinden wij het van belang dat onze 'ouders' een (kind)vriendelijk en huiselijk karakter hebben, dat ze kunnen doorgeven aan hun pups. Wij zullen er ook steeds voor zorgen dat de pups voldoende gesocialiseerd worden, een fijne huisvriend verzekerd! 
 

Welke rassen kan u bij ons terugvinden? 

Bij ons kan u verschillende rassen terugvinden, zowel grote als kleine rassen komen aan bod. Wij hebben regelmatig pups van de rassen: Berner Sennen, Cavalier King Charles Spaniel, Chihuahua, DwergPincher, Golden Retriever, Keeshond / Pomeranian, Kooikerhondje, Labrador Retriever, Malthezer, Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Schotse Collie (Lassie) en Shih-Tzu. Indien u graag een puppy wil aanschaffen maakt u best eerst een afspraak. 


Bovendien kan uw lieveling bij ons terecht voor opvang, voor die periodes dat u zelf niet in de gelegenheid bent om voor hem/haar te zorgen. Dit kan zijn omdat u van een welverdiende vakantie geniet, maar ook bij een ziekenhuisopname, een familiefeest of om eender welke andere reden.
Klik hier voor meer informatie in verband met ons dierenpension. 
 

Zowel onze hondenfokkerij als ons dierenpension is Rijkserkend onder nummer HK13102295 (hondenfokkerij) en HK40102395 (dierenpension).

Ligging en routebeschrijving