Openingsuren

Maandag 31/01 Na afspraak
Dinsdag 01/02 Na afspraak
Woensdag 02/02 Na afspraak
Donderdag 03/02 Na afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraak
Zaterdag 29/01 Na afspraak
Zondag 30/01 Na afspraak

Info

Het Eikehof Malle

In 2007 startte Yolande als trotse eigenaar Het Eikehof, een klein kleinschalige hondenfokkerij / dierenpension. Zowel de fokkerij als het dierenpension is gelegen in Oostmalle (provincie Antwerpen). 

Bent u op zoek naar een nieuwe vriend voor het leven? Ga dan zeker eens langs. Naast het aanbieden van verschillende hondenrassen, kan u er ook terecht voor meer informatie in verband met het houden van een hond. Yolande zal u heel graag vertellen over haar ervaringen en u de gewenste raadgevingen geven. Dankzij haar jarenlange ervaring kan zijn u ook helpen bij uw keuze en eerlijk advies geven. Wanneer u uw droompup gevonden heeft kan u bij hen ook steeds kennis maken met beide ouders. Vindt u dat ook niet belangrijk? Op die manier kan zij u ook aantonen dat de ouders niet alleen op uiterlijke en fysieke kenmerken geselecteerd zijn maar ook op karakter en gezondheid. Het is ook van belang dat de 'ouders' een (kind)vriendelijk en huiselijk karakter hebben, dat ze kunnen doorgeven aan hun pups. Yolande zal er ook steeds voor zorgen dat de pups voldoende gesocialiseerd worden, zo bent u van Het een fijne huisvriend verzekerd! 
 

Welke rassen kan u terugvinden in deze hondenfokkerij? 

Zowel grote als kleine rassen komen aan bod: Berner Sennen, Cavalier King Charles Spaniel, Chihuahua, DwergPincher, Golden Retriever, Keeshond / Pomeranian, Kooikerhondje, Labrador Retriever, Malthezer, Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Schotse Collie (Lassie) en Shih-Tzu. Indien u graag een puppy wil aanschaffen maakt u best eerst een afspraak. 
 

Ook katten - en hondenpension 

Bovendien kan uw lieveling bij Het Eikelhof terecht voor opvang, voor die periodes dat u zelf niet in de gelegenheid bent om voor hem/haar te zorgen. Dit kan zijn omdat u van een welverdiende vakantie geniet, maar ook bij een ziekenhuisopname, een familiefeest of om eender welke andere reden.
Klik hier voor meer informatie in verband met ons dierenpension. 
 

Zowel onze hondenfokkerij als ons dierenpension is Rijkserkend onder nummer HK13102295 (hondenfokkerij) en HK40102395 (dierenpension).

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Top... 8 Review door: Wilma
Gelukkige Nieuwjaar 2020... 10 Review door: Kevin
Superlief en gezond hondje. Ve... 9,2 Review door: Yolanda
Hier kan je uw huisdier met een... 10 Review door: Nicole
wij zijn zeer vriendelijk ontvan... 9,5 Review door: Nancy
de beste kennel die er is,gezond... 10 Review door: Sandra