Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 Na afspraak
Dinsdag 30/04 Na afspraak
Woensdag 01/05 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraak
Zondag 28/04 Na afspraak

Info

Het Eikehof Malle

In 2007 startte Yolande als trotse eigenaar Het Eikehof, een kleinschalige hondenfokkerij / dierenpension. Zowel de fokkerij als het dierenpension is gelegen in Oostmalle (provincie Antwerpen). 

Bent u op zoek naar een nieuwe vriend voor het leven? Ga dan zeker eens langs. Naast het aanbieden van verschillende hondenrassen, kan u er ook terecht voor meer informatie in verband met het houden van een hond. Yolande zal u heel graag vertellen over haar ervaringen en u de gewenste raadgevingen geven. Dankzij haar jarenlange ervaring kan zijn u ook helpen bij uw keuze en eerlijk advies geven. Wanneer u uw droompup gevonden heeft kan u bij hen ook steeds kennis maken met beide ouders. Vindt u dat ook niet belangrijk? Op die manier kan zij u ook aantonen dat de ouders niet alleen op uiterlijke en fysieke kenmerken geselecteerd zijn maar ook op karakter en gezondheid. Het is ook van belang dat de 'ouders' een (kind)vriendelijk en huiselijk karakter hebben, dat ze kunnen doorgeven aan hun pups. Yolande zal er ook steeds voor zorgen dat de pups voldoende gesocialiseerd worden, zo bent u van Het een fijne huisvriend verzekerd! 
 

Welke rassen kan u terugvinden in deze hondenfokkerij? 

Zowel grote als kleine rassen komen aan bod: Berner Sennen, Kooikerhondje, Labrador Retriever, Malthezer, Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Engelse cocker Spaniel en Shih-Tzu. Indien u graag een puppy wil aanschaffen maakt u best eerst een afspraak. 
 

Ook katten - en hondenpension 

Bovendien kan uw lieveling bij Het Eikelhof terecht voor opvang, voor die periodes dat u zelf niet in de gelegenheid bent om voor hem/haar te zorgen. Dit kan zijn omdat u van een welverdiende vakantie geniet, maar ook bij een ziekenhuisopname, een familiefeest of om eender welke andere reden.
Klik hier voor meer informatie in verband met ons dierenpension. 
 

Zowel onze hondenfokkerij als ons dierenpension is Rijkserkend onder nummer HK13102295 (hondenfokkerij) en HK40102395 (dierenpension).

Reviews door klanten van Het Eikehof

10 Kimberley op 2023-12-15 om 15:33:28
Beste wensen voor nieuwe jaar en heel vriendelijk en goed geholpen
9,1 Sabrina op 2023-12-05 om 07:48:35
Wauw! Een echte topper! We hadden reeds een mooie gezonde labrador van hen, nooit ziek, zeerr speels, zeer lief, gisteren een cocker pupje opgehaald, zeer mooi, super rustig en lief pupje, een op en top service bij Yolande gekregen, Yolande is een zeer toegewijde dame met een hart voor dieren! Wij zijn zeer tevreden en raden elke toekomstge hondeneigenaar aan om een pupje bij hen te kopen! Doe zo verder! Jullie zijn geweldig!
8 Wilma op 2019-12-23 om 09:16:50
Top
10 Kevin op 2019-11-19 om 10:36:16
Gelukkige Nieuwjaar 2020
9,2 Yolanda op 2018-10-25 om 19:24:04
Superlief en gezond hondje. Veel info gekregen. Pluspunt we mogen Yolande altijd telefoneren bij eventuele problemen. Deze kennel had men ons afgeraden (zogezegd broodfokker) , maar wij hebben geen spijt. Zij draagt zorg voor de door haar verkochte puppy's. Echt een dierenvriend.Doe zo voort Yolande!Yolande was kort, krachtig maar wel heel eerlijk. Had veel vragen maar zij staat sterk in haar schoenen en we moesten haar eerst laten uitpraten. Nadien had ik geen vragen meer = ze waren allemaal beantwoordt.Gewoon een kennel. Ik had een boerderijgevoel.Superlief en gezond hondje, heel alert, vlug proper.Vak hiermee in herhaling. Je mag Yolande steeds mailen of telefoneren bij vragen ivm de opvoeding of problemen.Yolande is heel correct, maar bij de eerste kennismaking had ik wel een beetje schrik omdat ik met veel vragen aan haar deur stond. Ons vorig hondje was een maand overleden. Wij hadden nog veel verdriet en leefden in de veronderstelling dat het niet kon vervangen worden.
10 Nicole op 2015-12-14 om 08:58:56
Hier kan je uw huisdier met een gerust hart achterlaten.
9,5 Nancy op 2015-12-05 om 13:40:43
wij zijn zeer vriendelijk ontvangen geweest,ener was een zeer ruime tijd voorzien voor een heel goeie uitleg over alles die eigenlijk met onze hond te maken had.zeer tevreden,moest ik nog een hond kopen ga ik zeker bij yolande terug!

Ligging en routebeschrijving