Openingsuren

Maandag 05/12 10:00 - 18:00
Dinsdag 06/12 10:00 - 18:00
Woensdag 07/12 10:00 - 18:00
Donderdag 08/12 10:00 - 18:00
Vrijdag 09/12 10:00 - 18:00
Zaterdag 10/12 10:00 - 18:00
Zondag 04/12 14:00 - 18:00

Info

De Schoenmaeker is uw interieurspecialist regio Mechelen

De Schoenmaeker is uw interieurspecialist regio Mechelen en staat garant voor kwaliteit en een uitmuntende service. Indien u een speciaalzaak zoekt voor de inrichting van uw woonst, kan u nergens beter terecht dan bij meubelen De Schoenmaeker.
 

Begeleiding omtrent uw interieur en eigen levering aan huis

Al bijna 60 jaar stelt Meubelen De Schoenmaeker elke dag de klant centraal. Persoonlijk contact, een eigen leveringsdienst en een snelle opvolging doen u zich dadelijk thuis voelen in deze familiezaak. U wordt er steeds warm onthaald en u kan altijd rekenen op een persoonlijke, professionele begeleiding bij al uw aankopen en vragen, de zaak heeft dan ook genoeg ervaring om te weten hoe haar klanten steeds tevreden te houden!
 

Houten meubelen en zitmeubelen

Naast de eigen productie meubelen in eiken-, kersen- of beukenhout en zitmeubelen in leder en stof, wordt het gamma aangevuld met zowat alle prominente topmerken. Enkele voorbeelden zijn A La Carte, Ardeno, Aventura Carpets, Berg, BKS, Bonaldo, Coesel, DS, De Sede, Diadesi, Draenert, D-Tec, D-Woods, Durlet, E-Forma, FSM, Helderr, Himolla, Joli, Jori, Karma, Leolux, Moome, Olta, Piure, Pode, Prostoria, Rolf Benz, Ronald Schmitt, Skovby, Spectral, Thothem, V-Comfort en Venjacob.
 

Design, maatwerk, interieur

Op de website van Meubelen De Schoenmaeker kan u al eens proeven van het brede aanbod en jarenlange vakmanschap. Meubelen De Schoenmaeker begroet u echter ook zeer graag in haar showroom en geeft u dan meteen alle technische achtergrond waardoor u uw keuze op de meest optimale wijze kan maken. Naast professioneel advies kan u uiteraard ook steeds beroep doen op de medewerkers van De Schoenmaeker voor service met een glimlach.
 

Meubilair

Heeft u nog vragen of heeft u nieuw meubelair nodig? Spring dan eens binnen of kijk op de website www.deschoenmaeker.be. U vindt de zaak aan de Genstesteenweg 101 te Mechelen, vlak naast de E19 en A12.

Ligging en routebeschrijving

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Schoenmaeker een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Prettige feestdagen en bedankt v... 10 Review door: Marcel
Leuke ervaring, leuke meubelen,... 10 Review door: PAUL
Merci voor de tijd en het geduld... 9 Review door: Goedele
gelukkig nieuwjaar.rn... 9,5 Review door: Gielis
Probeer zelfs in deze moeilijke... 10 Review door: Josée De Raedt
Beste wensen!... 8 Review door: LUC