Info

Bij fotostudio Hilde Collier springt een scherpe en speelse kijk op fotografie onmiddellijk in het oog.
 
Huwelijk,geboorte of communie:fotostudio Hilde Collier slaat alle belangrijke levensmomenten in het eeuwige,fotografische geheugen op.
Met haar exclusieve huwelijksreportages geeft deze Hombeekse fotostudio haar jawoord aan een verblindende fotosessie. Hilde Collier zet ook de grote momenten van uw allerkleinste fotomodellen graag in de kijker. Niet alleen de jeugd lacht vrolijk naar het vogeltje,ook de creatie van modebewuste studiofoto’s van volwassenen loopt er op rolletjes.

Hilde garandeert dan ook zwart op wit een kleurrijke close-up van uzelf,al dan niet in het gezelschap van diegene waarop u een oogje heeft. Uiteraard kiest u zelf de stijl en de flair waarmee u voor de lens poseert.
 
Fotostudio Hilde Collier creeërt door haar eigen ontworpen fotoalbums een al even graag geziene meerwaarde.Met een ruime keuze aan designs en kleuren is het met de fotoalbums van Collier ook jaren later nog steeds liefde op het eerste gezicht. Het plezier van een speelse en heldere fotografische visie valt bij Fotostudio Collier alvast dagelijks op het gelaat te lezen.
 
Fotostudio Collier,beeldige blikvangers vereeuwigd!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief