Openingsuren

Maandag 11/12 Na afspraak
Dinsdag 12/12 Na afspraak
Woensdag 13/12 Na afspraak
Donderdag 14/12 Na afspraak
Vrijdag 15/12 Na afspraak
Zaterdag 09/12 Na afspraak
Zondag 10/12 Gesloten

Info

Bij fotostudio Hilde Collier springt een scherpe en speelse kijk op fotografie onmiddellijk in het oog

Huwelijk, geboorte of communie: Fotostudio Hilde Collier slaat alle belangrijke levensmomenten in het eeuwige fotografische geheugen op. Hilde heeft een professionele fotostudio in Michelen. Haar enthousiasme, spontaniteit en gedrevenheid heeft steeds een positief effect dat zich uit in haar job als in haar privé leven.
 

Huwelijksreportage

Met haar exclusieve huwelijksreportages geeft deze Hombeekse fotostudio haar jawoord aan een verblindende fotosessie. Hilde Collier zet ook de grote momenten van uw allerkleinste fotomodellen graag in de kijker. Niet alleen de jeugd lacht vrolijk naar het vogeltje,ook de creatie van modebewuste studiofoto’s van volwassenen loopt er op rolletjes. Hilde garandeert dan ook zwart op wit een kleurrijke close-up van uzelf,al dan niet in het gezelschap van diegene waarop u een oogje heeft. Uiteraard kiest u zelf de stijl en de flair waarmee u voor de lens poseert.
 

Eigen ontworpen fotoalbums

Fotostudio Hilde Collier creeërt door haar eigen ontworpen fotoalbums een al even graag geziene meerwaarde.Met een ruime keuze aan designs en kleuren is het met de fotoalbums van Collier ook jaren later nog steeds liefde op het eerste gezicht. Het plezier van een speelse en heldere fotografische visie valt bij Fotostudio Collier alvast dagelijks op het gelaat te lezen.
 

Bedrijfsfoto's

Naar bedrijfswereld toe komt Hilde graag bij jou op kantoor voor de juiste profielfoto van jou en jouw medewerkers. Fotostudio Collier,beeldige blikvangers vereeuwigd! Via haar website https://fotocollier.be kan je Hilde al een beetje beter leren kennen maar aarzel zeker niet om een afspraak te maken. Dankzij Fotostudio Hilde Collier zullen je mooiste momenten voor eeuwig herinnerd worden in een mooi kader.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Foto Collier een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond