Muziekinstrumenten Linda

Openingsuren

Maandag 29/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 30/11 14:00 - 18:00
Woensdag 01/12 14:00 - 18:00
Donderdag 02/12 14:00 - 18:00
Vrijdag 03/12 14:00 - 18:00
Zaterdag 04/12 10:00 - 17:00
Zondag 28/11 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Leer met veel plezier muziek spelen en ga langs bij Muziekinstrumenten Linda in Mechelen

Leert u maar net muziek spelen en bent u op zoek naar een muziekinstrument om te beoefenen? Of bent u als professioneel muzikant op zoek naar kwalitatieve instrumenten van de beste merken? Bij Linda Hendrickx Muziekinstrumenten in Mechelen bent u aan het juiste adres voor alle strijkinstrumenten met toebehoren, gitaren ,blokfluiten ,blaasinstrumenten, digitale klavieren, partituren voor alle instrumenten en meer.
 

Gitaren

De muziekwinkel te Mechelen verkoopt klassieke gitaren van Burguet Amalio, Esteve, Höfner, Picado Antonio, Sanchis Vicente, Valencia en Walden.
 

Strijkers

Ook voor strijkers zit u goed bij Muziekinstrumenten Linda. U vindt hier cello’s van Sandner, strijkstokken van Dörfler, Glasser, Gewa, Paesold,Sarazin en P&H London. Ook violen en altviolen van Gewa, Paesold, Sandner en Kirschneck vullen het aanbod.
 

Klavieren en andere muziekinstrumenten

Verder verkoopt Muziekinstrumenten Linda digitale klavieren van Yamaha Clavinova en vindt u hier dwarsfluiten, saxofoons en klarinetten in een wisselend assortiment van Buffet Crampon, Jupiter en Hammig.
 

Muziekinstrument herstellen

Moet uw instrument hersteld worden? Muziekinstrumenten Linda beschikt over een atelier met de nodige ervaring en de kennis om herstellings- en onderhoudswerken uit te voeren.

Ligging en routebeschrijving

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

nee... 8,1 Review door: Rosa
Gelukkig nieuwjaar!... 10 Review door: Koen
Prettige feestdagen... 10 Review door: Fiona
Hopelijk vind ik nog leuke gadge... 9,7 Review door: Bruno
Doe zo verder !!!... 8 Review door: Winny