Openingsuren

Maandag 06/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 04/12 GeslotenGesloten
Zondag 05/12 GeslotenGesloten

Info

Uniglas is er voor al uw glaswerk in regio Mechelen, van het plaatsen van glas bij nieuwbouw of verbouwingen, tot uitvoeren van alle glasherstellingen. De geregistreerd aannemer heeft een specialisatie in slijpwerk, spiegels, glazen deuren, voorzetrolluiken en veiligheidsglas, alsook in het plaatsen van ramen en deuren in hout, PVC en aluminium zowel bij nieuwbouw als renovatie.
 

Kraanwerk

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van grote glas volumes, of is er hijswerk nodig naar een hogere verdieping? Uniglas komt graag ter plaatse.
 

Dubbelglas

Uniglas is gespecialiseerd in het vervangen van enkel glas naar dubbel hoog rendement glas in bestaande ramen in hout, aluminium en pvc, of metalen ramen.
              
Vliegenramen- en deuren
Hou vervelende insecten vanaf nu buiten en voorkom vervelende muggen om uw oren, of vliegen op uw eten. Bij Uniglas in Mechelen zijn vliegenramen, vliegendeuren en schuifvliegendeuren steeds in aluminium gemaakt en verkrijgbaar in de kleuren wit, bruin, natuur en RAL 9001 of alle andere RAL kleuren. Uniglas kan uw vliegendeuren voorzien van een poezen- of hondendeur of een buispomp.
 

Herstellingen

Uniglas is uw expert in herstellingen van enkel of dubbel glas, spiegels en veranda platen. U kan de vakmensen ook contacteren voor nazicht van schrijnwerk.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Doe zo voort... 7,7 Review door: Yanis
Doe zo verder... 7,9 Review door: Noémie
Prima kwaliteit en service bij d... 9 Review door: Eugeen