Uniglas

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 20/04 Gesloten
Zondag 21/04 Gesloten
Vanaf 17u kan u terecht in ons atelier/magazijn
Het bouwverlof van juli

Info

Uniglas is er voor al uw glaswerk in regio Mechelen, van het plaatsen van glas bij nieuwbouw of verbouwingen, tot uitvoeren van alle glasherstellingen. De geregistreerd aannemer heeft een specialisatie in slijpwerk, spiegels, glazen deuren, voorzetrolluiken en veiligheidsglas, alsook in het plaatsen van ramen en deuren in hout, PVC en aluminium zowel bij nieuwbouw als renovatie.
 

Kraanwerk

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van grote glas volumes, of is er hijswerk nodig naar een hogere verdieping? Uniglas komt graag ter plaatse.
 

Dubbelglas

Uniglas is gespecialiseerd in het vervangen van enkel glas naar dubbel hoog rendement glas in bestaande ramen in hout, aluminium en pvc, of metalen ramen.
              
Vliegenramen- en deuren
Hou vervelende insecten vanaf nu buiten en voorkom vervelende muggen om uw oren, of vliegen op uw eten. Bij Uniglas in Mechelen zijn vliegenramen, vliegendeuren en schuifvliegendeuren steeds in aluminium gemaakt en verkrijgbaar in de kleuren wit, bruin, natuur en RAL 9001 of alle andere RAL kleuren. Uniglas kan uw vliegendeuren voorzien van een poezen- of hondendeur of een buispomp.
 

Herstellingen

Uniglas is uw expert in herstellingen van enkel of dubbel glas, spiegels en veranda platen. U kan de vakmensen ook contacteren voor nazicht van schrijnwerk.
 

Ligging en routebeschrijving